Ontdek hoe je met simpele vragen effectieve gesprekken krijgt

  • Direct tot de kern van de hulpvraag, zonder te verdwalen in probleemverhalen
  • Blijvend positief resultaat, omdat de persoon de regie behoudt
  • Veilig inzetbaar bij mentale hulpvragen

Binnen één minuut in je mailbox

Kimm Govers

Ambulant Hulpverlener bij Topaze

"HET LIJKT WEL EEN TOVERSTAFJE"

Met het oefenen van de matrixmethode ben ik bevrijd van een “klote”gevoel en angst die me al een tijdje dwars zat. Zomaar opgelost. Het lijkt wel een aangeboord toverstafje en met wat sturing doe je het zelf: echt tof! Word hier blij van en zou het iedereen aan willen raden….. geen lange sessies! Scheelt tijd, geld en gedoe.

Mijn naam is Ingrid Stoop, de ontwikkelaar van de MatriXmethode. Ik stelde jaren geleden één specifieke vraag aan een jongen van 14 vóórdat ik de MatriXmethode ontwikkelde. Hij had een overvol hoofd. Die vragen die ik stelde zorgde ervoor dat hij informatie wél op de juiste manier onthield en terugvond. Hij wist toen hoe hij zelf de regie had over zijn eigen denkproces dankzij de kracht van de verbeelding.

Dankzij jarenlange ervaring en duizenden coachings, is deze vraagtechniek bij veel cliënten en professionals de doorbraak bij mentale blokkades en belemmeringen (cognitief, emotioneel en psychosomatisch).

Mijn missie is: “Krijg de regie over het eigen hoofd”. Deze aanpak biedt een helpende hand voor professionals en hun cliënten die moeizame, tijdrovende gesprekken over mentale problemen willen voorkomen of doorbreken. De professional begeleidt de persoon die zelf een eigen oplossing bedenkt en toepast, zonder dat de probleeminhoud gedeeld hoeft te worden. Doe je mee?

Zo laag als het kan,
zo hoog als het moet

Direct inzetbaar bij cognitieve, emotionele en psychosomatische hulpvragen.

Positieve, veilige en praktische benadering

Laagdrempelige vragen zonder oordeelsvorming of te praten over de inhoud.

Belevingskracht staat altijd centraal

De cliënt ontdekt en past de eigen oplossing toe na specifieke vragen.

Hoe emoties doelgericht en snel worden verwerkt

Mis je tools of wil je effectieve gesprekken die direct zorgen voor een opluchting en blijvende glimlach bij je cliënt? Dan is dit iets voor jou.