ERVARINGEN EN RESULTATEN

ervaringen matrixmethode

Wat als anderen over hun ervaringen vertellen...

Als wij als laagdrempelige en vernieuwende trainingsinstituut zeggen dat de methode werkt, dan zijn we vast niet geloofwaardig. Daarom laten we liever anderen vertellen over hun ervaringen en resultaten.


Zien zij ook snel resultaat met de veilig toepasbare en effectieve interventie? De professionals en cliënten vertellen het zelf.

ERVARINGEN VAN PROFESSIONALS EN CLIËNTEN

ENKELE ERVARINGEN VAN PROFESSIONALS

"Krachtig en praktisch"

Wat een mooie, krachtige en praktische tool is de MatriXmethode toch!! Ik gebruik het (bijna) dagelijks. Ik leer mijn coachees met deze methode hoe ze hun eigen hoofd kunnen ‘opruimen’, zodat ze ZELF permanent ruimte en overzicht in hun eigen hoofd kunnen realiseren!

Daarnaast zet ik de methode in om mensen definitief te ‘ontdoen’ van angsten, psychosomatische klachten en belemmerende emoties.

Patricia de Regt, Vitaliteitscoach
"Ik gun het iedereen"

Tijdens de opleiding heb ik geleerd om met deze methode te werken en heb ik het zelf ook mogen ervaren. Ik heb negatieve ervaringen uit het verleden opgeruimd, pijnbeleving in mijn knieën (ivm artrose) verminderd en daarmee een heleboel positieve energie teruggekregen, dat gun ik iedereen.

Foto Hester Veen
Hester Jonker, Eigenaar Lekker Pûh
"Snel en efficiënt"
Ik heb ook de opleiding gedaan. Een methode die snel en efficiënt werkt. Helemaal op mijn lijf geschreven, heerlijk eenvoudig om te doen.
Anneke Dusseljee
Anneke Dusseljee, Eigenaar Hypno&Co
"Het kan zoveel makkelijker"
Als ambulant begeleider zoek ik naar mogelijkheden om mijn cliënten beter te kunnen ondersteunen. Ik merkte dat mijn enthousiasme om EMDR sessie te geven sterk verminderd omdat het zoveel makkelijker kan via de MatriXmethode. Ik wil de methode inzetten bij ambulante begeleiding en gaan aanbieden ipv EMDR sessies die ik nu geef.
Prashanti Janssen
Prashanti Janssens, Ambulant begeleider en ondernemer
"Het geeft mijn cliënten heel veel rust"

Voor mij was de grootste eye-opener dat ik met een relatief korte en duidelijke instructie patiënten/cliënten heel veel rust kan geven, of beter gezegd: zij geven zichzelf meer rust, minder lading, ademruimte en levenslust. De MatriXmethode is een bijzonder interventie en snelle methode om negatief gekleurde ervaringen te neutraliseren.

Sandra Huygens
Sandra Huygens Tholen, Meewerkend teamleider en POH-GGZ
"Fantastische resultaten"

Waarom ik de training aanraad? Het gemak, de eenvoud en de fantastische resultaten die worden behaald met deze methode.

Carlos Albertus
Carlos Albertus, coach & therapeut bij Buteyko
"Ik zie veel mogelijkheden"
Ik miste een tool met snel resultaat en effect voor de klant. Ik zie heel veel mogelijkheden met veel minder psychische belasting voor mijzelf.
Dennis Rijnders
Dennis Rijnders, POH GGZ Noord Limburg via Praktijksteun
"Minder vol hoofd"

Het mooie aan deze methode vind ik dat je de cliënt volgt in het proces. Doordat zij bij het inzetten van deze methode niet op de inhoud in hoeven gaan, is de stap minder groot. Het zorgt ervoor dat ouders/kinderen meer ruimte krijgen voor andere thema's (opvoedondersteuning/hobby's). Zij ervaren een minder vol hoofd en kunnen trauma's op een voor hun passende manier ontladen.

Mandy Trampe-van Hall
Mandy Trampe-van Hall, Thuisbegeleider bij Kwadraad Maatschappelijk Werk

POH-GGZ

Een cliënt van 65 jaar kwam bij mij. Voor zichzelf opkomen vond ze moeilijk. Als mensen tegen haar schreeuwen, klapt zij snel dicht. Ze vertelde mij dat het volgens haar begonnen was op de basisschool. Het was warm in de klas en iedereen was druk. Kortom: teveel herrie. De juffrouw was het zat, werd boos en begon te schreeuwen. Zij keek vooral naar de achterste tafeltjes. Daar zat ze, maar had niet meegedaan. Ze trok het zich erg aan, terwijl ze er niets aan kon doen. Ze werd steeds banger voor de juf. En besloot zo min mogelijk te zeggen op school. Dat werd haar tweede de natuur. We hebben die situatie van school aangepakt met de MatriXmethode. Dat hielp haar. Ze voelde  dat die nare herinnering van haar afgleed. Terugkijkend gaf ze aan dat deze coaching voor haar het omslagpunt was geweest.

ENKELE ERVARINGEN VAN CLIËNTEN

"Snel en direct"

Gisteren had ik een gratis 15 minuten ervaringsgesprek met Ingrid Stoop. Ik volg haar Matrix methode filmpjes en informatie online en pas het ook wel eens op mezelf toe. Zonder dat je ook maar iets hoeft te vertellen waar je mee zit of waar je last van hebt helpt ze jouw daar binnen korte tijd van af. Er komt een online opleiding en ga deze volgen omdat het een snelle en directe manier is om mensen te helpen. Of mezelf : )

Monique Meijer

Monique Meijer - Independent Business

"Verbluffend"

Ik belde Ingrid met wat vragen over de matrix-methode. Die beantwoordde zij door me te laten ervaren hoe het werkt. Op doortastende, maar vriendelijk en betrokken wijze coachte zij me met de matrix-methode. Verbluffend dat ik me werkelijk anders voel met betrekking tot een paar heftige problemen waar ik al vele jaren voor in psychotherapie ben en eigenlijk weinig mee opschiet.

Ria Visser

Ria Visser - Verpleegkundige/Pastoraal werker

"Heel veel blijdschap en rust"

Ik ben vroeger heel erg mishandeld en dat heeft altijd een rol gespeeld in mijn leven met overspannenheid en stemmen in mijn hoofd. Voor de coaching: verdriet en boosheid. Na de tijd: heel veel blijdschap en rust. Dat stuk waar ik het over heb is nog steeds écht weg. Onvoorstelbaar.

Patiënt Reiny

Patiënt Reiny - (Barneveld) - Gepensioneerde patiënt van huisarts Abed

"Ik was erg kritisch"
Ik was erg kritisch. Gelukkig hoefde ik niets te vertellen over waarom ik helemaal vast zat, dat maakte het voor mij heel laagdrempelig. Ik geloof dat dit een enorme doorbraak is en kan zijn voor de enorme lange wachttijden.
Kitty Merza
Kitty Merza, Trainer en Coach bij Weerbaar Personeel Training & Advies
"Scheelt tijd, geld en gedoe"

Mijn hoofd kan nog niet vatten wat er net gebeurde (die zegt, zo snel en zo makkelijk).
Met het oefenen van de matrix methode ben ik bevrijd van een “klote”gevoel en angst. Die me al een tijdje dwars zat. Zomaar opgelost. Het lijkt wel een aangeboord toverstafje en met wat sturing doe je het zelf: echt tof! Word hier blij van en zou het iedereen aan willen raden.....geen lange emdr sessies maar Matrix methode! Scheelt tijd, geld en gedoe. Ga nu sparen voor een online training

Kimm Govers

Kimm Govers, Ambulant Hulpverlener bij Topaze

"In 10 minuten tijd de lading eraf gehaald"

Angst en trauma, zoals een ongeval,
werd bij mij in 10 minuten tijd de lading eraf gehaald, zodat ik weer neutraal naar de situatie van toen kan kijken. In één woord Geweldig!

Mirjam Hoogsteder, Mindsetcoach, Kindercoach

"Echt een cadeau"

Wat een bijzondere ervaring om mijn eeuwige saboteurs tijdens een 15 minuten gesprek om te zetten in een plaatje en gevoel die ik zelf heb mogen kiezen. En geloof mij, dat was echt een cadeau! Wat een schitterende en krachtige methode. Ik kan iedereen aan raden filmpjes te bekijken op YouTube. Nog mooier is om dit zelf te ervaren.

Patiënt Reiny

Patiënt Reiny - (Barneveld) - Gepensioneerde patiënt van huisarts Abed

"Ging met een lach naar buiten"
Ik mocht een sessie bijwonen met mijn maatje. Hij zat vreselijk in de knoop en zat eigenlijk volop in paniekaanvallen. Hij was zeer sceptisch over de methode. Na 5 minuten zag je zijn gezichtsuitdrukking veranderen. Feitelijk kwam hij als een wrak binnen en ging met een lach naar buiten. Dankbaar het effect van deze methode te hebben mogen zien.
Dit is een geweldige methode voor Politie, Defensie en andere geüniformeerden.
René-e
René E., Keolis Nederland / Syntus Utrecht BV

MAAK EEN KEUZE:

Favicon MatriXmethode Instituut
Ontdek waarom de methode jouw werk effectiever maakt.
Download over de MatriXmethode
Ontvang een digiboek, publicatie of inzicht in je mailbox.
Leren klokkijken en kalender begrijpen
Krijg toegang tot (online) activiteiten over de methode.