ONTDEK DE MATRIXMETHODE VAN INGRID STOOP

Wil je een handige, veilige coachingsinterventie gebruiken bij het oplossen én voorkomen van mentale problemen (IQ, EQ, psychosomatisch)? Zonder dat het verhaal achter het probleem besproken hoeft te worden?

In de afgelopen jaren hebben duizenden personen, jong en oud, zelf het effect ervaren van deze vraagtechniek. Dat is de snelste manier om te begrijpen hoe én dat het werkt. De resultaten en onderzoeken tonen dat ook aan.

Krijg inzichten in de MatriXmethode als laagdrempelige gesprekstechniek:

Op welke manier wil jij inzicht krijgen?

Interventie-uitleg

Wat is en hoe werkt het?

Downloads, publicaties en boeken

Bekijk, download of ontvang per post.

Live online expertsessies

Krijg live inzichten in de werking van de methode bij mentale hulpvragen.

Ervaringen

Hulpvragers en hulpverleners aan het woord.

Training

Voeg nieuwe kennis en handvatten toe aan alles wat je al succesvol inzet.

training opleiding matrixmethode

Het MatriXmethode Instituut en Ingrid Stoop

Wij als MatriXmethode Instituut trainen professionals met minimaal hbo-niveau. Zij willen, kunnen, durven en mogen het verschil maken in het begeleiden van mensen, ongeacht IQ, met mentale hulpvragen. Deze professional bieden een helpende hand bij kinderen, jongeren of volwassenen. Ze zijn werkzaam in het onderwijs, (jeugd)hulpverlening, GGZ of als ZZP’er.

Ingrid Stoop is de ontwikkelaar van deze methode die je inzet naast alles dat je al weet. De kracht van de verbeelding en het stellen van specifieke MatriXvragen bieden cliënten en professionals praktische handvatten voor snelle, blijvend positieve resultaten. Zonder dat de probleeminhoud besproken hoeft te worden.