arrow_drop_up arrow_drop_down

VIND GETRAINDE PROFESSIONAL VAN DE MATRIXMETHODE

MatriXmethode van Ingrid Stoop

COACHING/CONSULT AANVRAGEN?

Kom in contact met een van de professionals die de MatriXmethode toepast.Telefonisch of op locatie in onder andere heel Nederland.

Neem contact op voor hulp bij:

  • Enkelvoudige angsten
  • Trauma’s
  • Stress/een vol hoofd
  • Onverklaarbare pijnklachten/(S)OLK/tinnitus
  • Moeite met informatie onthouden
  • Onverwerkte emoties

Ellen van Heugten-Hagelaar

Eigenaar RESET bij Ellen

"iK VERBAAS ME IEDERE KEEr"

Een jongen was tijdens zijn vakantiebaan in een winkel overvallen door een gewapende man. In twee sessies van een uur neutraliseerde hij 10 nare fragmenten waar hij NU nog zoveel last van had. Hij kon daarna weer beter slapen en zich weer concentreren. Zo zijn er nog veel mooi voorbeelden te noemen en verbaas ik me nog iedere keer over het mooie resultaat.

Iedere professional die de MatriXmethode toepast heeft minimaal een hbo denk- en werkniveau. Dankzij intervisie en de jaarlijkse nascholing blijft de kennis up-to-date. Zo blijft iedere professional gecertificeerd en maken we samen onze MatriXbeloften waar.

Vraag naar de geldigheid van het jaarlijkse certificaat om te controleren of de professional de laatste ontwikkelingen beheerst.

ALTIJD IEMAND IN JOUW BUURT

Bekijk welke professional in jouw buurt de MatriXmethode toepast en maak een afspraak.

                                       

Vragen en antwoorden - Coaching

Wat is de investering van een sessie met de MatriXmethode?

Dat verschilt per professional die de MatriXmethode toepast. Elk individu werkt onafhankelijk van het MatriXmethode Instituut en bepaalt zelf het tarief en de duur van een sessie of traject. Iedereen heeft de kwaliteiten om iemand snel en effectief te helpen bij één specifiek probleem. Onze ervaring is dat tussen de één tot drie sessies voldoende zijn.

Hoe weet ik of iemand de MatriXmethode goed toepast?

De professionals die op onze site staan hebben alle kennis, tools en vaardigheden gekregen om anderen professioneel te helpen. Ze zijn gemotiveerd en willen zo veel mogelijk mensen helpen. Als je twijfels of vragen hebt, zoek recensies van de professional of neem contact op met het MatriXmethode Instituut of iemand die al door de professional is geholpen.

Vind een coaching telefonisch of op locatie plaats?

De MatriXmethode is een coachingstechniek/interventietechniek die zowel telefonisch, online en op locatie wordt toegepast. Je hoeft elkaar niet in het echt te hebben gezien en de professional hoeft niets te weten over de oorzaak van het probleem. Dat is veilig voor de coachee en de professional die de MatriXmethode toepast.

                                   

WIL JE ZEKERHEID?

Heb je iemand gevonden die de MatriXmethode aanbiedt (op een website bijvoorbeeld), maar zie je die persoon niet via onze site? En wil je weten of hij of zij gecertificeerd is en daardoor gemachtigd is om je te helpen?

Stuur een mail naar info@matrixmethode.nl en wij controleren het in ons MatriXregister.