OPLEIDING/TRAINING
(MET TERMIJN- OF STAP-REGELING)

Voorkom dat jouw hoofd vol raakt doordat je niet hoeft te verdwalen in andermans probleemverhalen. Krijg al binnen één gesprek een doorbraak door te profiteren van tientallen ontwikkelingsjaren door de MatriXmethode van Ingrid Stoop toe te passen.

oplossingsgericht werken training

Over de training

Tijdens de training krijg je alle MatriXcompetenties. Waarom alle? We merken dat professionals vastlopen in hun gesprekken als ze bepaalde competenties niet beheersen. Ze worden onzeker en cliënten ontevreden.


Hopelijk wil je ook binnen één gesprek een glimlach op het gezicht van je cliënt zien. Zonder dat je kostbare tijd verloren gaat aan het adviseren van anderen of zelf belast te worden met de probleeminhoud.


Krijg de interventie als oplossing bij cognitieve en emotionele problemen van je cliënt. Door het stellen van specifieke vragen blijft jouw hoofd opgeruimd en krijg je blijvende, positieve resultaten.

INVESTERING EN INHOUD

online training
1895 euro of 895 euro met STAP-budget

Blended-learning

 • Online modules en live online oefendagdelen
 • Reistijd-vrij en locatie-onafhankelijk
 • Maximaal 5 medecursisten, inclusief certificaat
 • Erkend en geaccrediteerd
 • Alle MatriXmaterialen t.w.v. 120 euro
 • Maandelijkse kennisverbreding via de MatriXcommunity (1e jaar gratis lidmaatschap)
 • Direct starten op de 1e van de maand
Live sessie MatriXmethode en Ingrid Stoop
1995 euro of 995 euro met STAP-budget
Op locatie


 • Met ontwikkelaar Ingrid Stoop zelf
 • Maximaal 14 medecursisten, inclusief certificaat
 • Erkend en geaccrediteerd
 • Bij congrescentrum Belmont in Ede (Midden van Nederland)
 • Alle MatriXmaterialen t.w.v. 120 euro
 • Maandelijkse kennisverbreding via de MatriXcommunity (1e jaar gratis lidmaatschap)
 • Live coachings, lunch, drankjes en gratis parkeren

WAT ANDEREN ZEGGEN:

BLENED-LEARNING: DE ERVARINGEN

"Het is me erg goed bevallen'
Ik vond de cursus super! Ik zag erg op tegen het online gaan volgen maar het is me erg goed bevallen. Ook de groeitrainingen na afloop waren heel waardevol.
Astrid van den Broek

Astrid van den Broek, Ambulant cliëntbegeleider 

"Grootste eye-opener is de simpelheid"
Het was heel dicht bij de perfectie! De grootste eye-opener was de simpelheid ervan als je de methode onder de knie hebt. Met de MatriXmethode wil ik kinderen laten openbloeien tot de beste versie van zichzelf door eigen regie van emoties en opslaan van informatie.
Mayra Van Landschoot

Mayra Van Landschoot, Leerkracht lager onderwijs 

"Zeer tevreden"
De online training vanuit Portugal gevolgd. Zeer tevreden, professioneel opgezet, veel oefenmogelijheden, korte lijnen. En wat een mooie methode! Iedere keer weer een feestje om mee te werken!
Selinde van der Spek

Selinde Van der Spek, Eigenaresse SeLindaMente

"Ik vind het heel prettig om thuis te leren, dan heb ik alle tijd en rust"Willianne Verhoog, Maatschappelijk werker bij Kwadraad

ERVARINGEN MET DE TRAINING OP LOCATIE

"Zelf mogen ervaren hoe krachtig het werkt"

Ik heb de MatriXmethode opleiding gedaan bij Ingrid Stoop. Wat een prachtige opleiding en krachtige tool is dit. Met heel veel ervaring kennis en expertise leert ze je de MatriXmethode. In deze dagen heb ik zelf mogen ervaren wat de MatriXmethode is en hoe krachtig het werkt en hoe het zelf toe te passen. In één woord: geweldig!

Mirjam Hoogsteder Mindsetcoach en Expert Beelddenken bij Liefdevol coaching
"Goed gefaciliteerd"
Ik miste een tool met snel resultaat en effect voor de klant. Ik zie heel veel mogelijkheden met veel minder psychische belasting voor mijzelf. Alles is erg goed gefaciliteerd; apps, community, naslagwerk.
Dennis Rijnders
Dennis RC Rijnders, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige; POH GGZ
"Zo mooi om te doen"
Afgelopen maand de MatriXmethode training gevolgd en al wat mensen kunnen helpen hiermee, oa. een ondernemer die aangaf niet meer 3 nachten wakker te liggen van geldzorgen elke eerste 4 dagen van de maand, iemand anders realiseerde zich verbaasd dat pijnklachten weg waren zonder er paracetamol voor genomen te hebben, weer iemand anders kon oude boosheid eenvoudig loslaten. Zo mooi om te doen. En zo simpel.
Riet de Wit

Riet de Wit, Website-coach.nl

"Veel zin om aan de slag te gaan"

Ik ben erg blij dat ik kan meeliften op de succes van Ingrid. Zij heeft jaren en jaren onderzoeken en opleidingen gevolgd om te komen tot dat wat zij nu heeft neergezet. Graag wil ik mij dan ook committeren aan deze coachmethode! Erg veel zin om aan de slag te gaan!

Manon Vasterd Eigenaar SoetkeeZ
matrixmethode ervaring

MAAK HET VERSCHIL EN HELP JE CLIËNT EFFECTIEVER

Dagelijks zijn er veel mensen die hulp nodig hebben. Hulp die werkt. De MatriXmethode is anders dan andere interventietechnieken vanwege de snelle werking, veilige toepasbaarheid en het langetermijneffect. Als je mensen de regie over hun eigen hoofd gunt, dan is deze methode een onmisbare aanvulling. Zonder complexe, langdurige gesprekken te moeten voeren en dat jouw hoofd vol raakt met andermans problemen.