Hoe de MatriXmethode als vraagtechniek werkt bij IQ-, EQ- en psychosomatische hulpvragen

Veel professionals missen effectieve tools die snel inzetbaar zijn en direct resultaat opleveren door een gesprek. Het is frusterend als je allerlei kennis en vaardigheden beheerst, maar niet tot de kern van de hulpvraag komt. Hoewel je er alles aan doet om de juiste hulp te bieden, kan ook jouw hoofd vol raken met andermans probleemverhalen.


Dankzij 30+ jaar ontwikkeling, honderden coachingsgesprekken en trainingen heeft Ingrid Stoop de kracht van de praktische werking van het brein ontdekt. Met haar MatriXmethode wordt een specifieke IQ-, EQ- en psychosomatische hulpvraag vaak al binnen één tot drie sessies met positief resultaat aangepakt.


Het geheim? Omdat je met deze vraagtechniek uit de probleeminhoud kan blijven, ontdekt en past de cliënt zelf de eigen oplossing toe die werkt. Zonder dat iemands gedrag of oorzaak besproken  hoeft te worden. Met specifieke vragen krijgt de persoon zelf de regie over zijn eigen leer- en denkprocessen.


Wil je ontdekken hoe deze coachingsinterventie werkt bij cognitieve en emotionele hulpvragen? Zodat je binnenkort meer tools hebt om effectieve gesprekken te voeren die snel zorgen voor positief resultaat? Ontdek de veilige en oplossingsgerichte methode om in te zetten (als hbo-professional).


  • Live online inzichten in en expertsessies met de laagdrempelige en krachtige techniek bij cognitieve (IQ), emotionele (EQ) en psychosomatische hulpvragen
  • Hbo-niveau
  • AVG-veilig (geen opname i.v.m. privacy en je hoeft niet in beeld, mag wel)
  • Interactief met ervaringsmogelijkheid en ruimte voor vragen
  • Eénmalige investering
datum kiezen
Jeltje Rijks

Jeltje Rijks

Gezinstherapeut en coach voor jeugdzorg

"het effect is spectaculair"

Als coach heb ik al veel in huis, maar dit werkt snel en effectief. Meerdere mensen zeiden: "Je gaat dieper dan een therapeut zal gaan". Dat ene wat je aanpakt, is weg. Dat maakt het effectief. Het effect is spectaculair, vind ik. Maar de methode zelf is simpel.

Leren klokkijken en kalender begrijpen

Datums

Maandag 26 juni of maandag 28 augustus 2023
Kosten training icoon

Investering

50 Eénmalig 25 euro
Snel resultaat

Tijd

Live van 19:30 tot 21:00 uur
online training

Waar?

Online (je ontvangt de inlogcode)
"IK KOM GEWOON NIET MEER BIJ HET BEELD"
Ik blijf me verbazen over hoe tof dit werkt en hoe krachtig deze techniek is. Een vrouw had al veertig jaar last van angsten, een beeld dat vroeger gebeurd was. Ik doe de MatriXcoaching met haar en ze doet haar ogen open: "Ik kom gewoon niet meer bij het beeld. Het is anders, het is veranderd". Het is een fantastische techniek om beelden uit het hoofd weg te werken. 
Ingrid Gijsman
Ingrid Gijsman - Eigenaresse coachingspraktijk Ingrid Gijsman
"VÓÓR: VERDRIET EN BOOSHEID. NÁ: HEEL VEEL BLIJDSCHAP EN RUST"

Ik ben vroeger heel erg mishandeld en dat heeft altijd een rol gespeeld in mijn leven met overspannenheid en stemmen in mijn hoofd. Voor de coaching: verdriet en boosheid. Na de tijd: heel veel blijdschap en rust. Dat stuk waar ik het over heb is nog steeds écht weg. Onvoorstelbaar.

Patiënt Reiny
Reiny (Barneveld) - Gepensioneerde patiënt van huisarts Abed
"JE ZOU HET MOETEN MEEMAKEN"
Wat ik wil zeggen is dat de kracht van de MatriXmethode iets is dat je niet kunt zien, maar eigenlijk zou je het moeten meemaken. Ik ga ervan uit dat het een aanwinst is die in alle teams vertegenwoordigd zou moeten zijn. Want het geeft je echt iets in hand waarmee je ervoor zorgt dat er sneller oplossingen zijn om ook tot andere veranderingen te kunnen komen.
Wijkcoach Enschede
Milko van Munster - Wijkcoach Enschede
Coaching met Ingrid Stoop

WIL JE WETEN HOE EN WAAROM HET WERKT?

Het klinkt te mooi om waar te zijn: met een snelwerkende een mentaal probleem veilig aanpakken, zonder inhoudelijk te praten over de probleeminhoud. Soms is iemand maandenlang onder behandeling. Dus waarom is dit effectief? En zo snel? Wat is het addertje onder het gras?

Om je gerust te stellen: er is geen addertje of loze belofte.

Dankzij jarenlange ontwikkelingen, opleidingen en honderden coachings, ontdekte Ingrid Stoop in 1991 al de kracht van de praktische werking van het brein bij cognitieve, emotionele en psychosomatische hulpvragen. En vanaf die dag ging het snel. Van een éénling met een idee naar een organisatie met honderden professionals en een missie: iedereen "de regie over het eigen hoofd".

Met de inzichten die je live krijgt en de expertsessies, zie of ervaar je de werking van deze effectieve methode. Ingrid besteedt vooral haar tijd aan het trainen van professionals en het verder ontwikkelen van de coachingsinterventie. Nu maakt ze speciaal voor jou als professional een uitzondering.

LINK ONTVANGEN OM AANWEZIG TE ZIJN?

JA, DATUM KIEZEN