Hoe de MatriXmethode als vraagtechniek werkt bij IQ-, EQ- en psychosomatische hulpvragen

De veilige vraagtechniek ‘de MatriXmethode’ is een ander soort interventie dan je gewend bent. Er hoeft namelijk niet gepraat te worden over iemands gedrag en de probleeminhoud van mentale blokkades en belemmeringen

In de afgelopen jaren heeft Ingrid Stoop haar methode doorontwikkeld nadat ze een jonge cliënt vroeg: “Hoe werkt dát in jouw hoofd?”. Deze specifieke MatriXvraag was hét begin van de interventie waarmee honderden professionals nu dagelijks hun cliënten begeleiden. Daarbij wordt de kracht van de beleving ingezet.

Dankzij jarenlange ontwikkeling, honderden coachingsgesprekken en trainingen heeft Ingrid Stoop de kracht van de praktische werking van het brein ontdekt. Met haar MatriXmethode wordt een specifieke cognitieve (IQ), emotionele (EQ) en psychosomatische hulpvraag al binnen één tot drie sessies met blijvend positief resultaat aangepakt. 

Het geheim? Omdat je met deze vraagtechniek uit de probleeminhoud kan blijven, ontdekt en past de cliënt zelf de eigen oplossing toe die werkt. Zonder dat iemands gedrag of oorzaak besproken  hoeft te worden. Met specifieke vragen krijgt de persoon zelf de regie over zijn eigen leer- en denkprocessen.

Wil je ontdekken hoe deze coachingsinterventie werkt? Zodat ook jij binnenkort de tools hebt om effectieve gesprekken te voerenVeilig, doelgericht en oplossingsgericht.

  • Uitleg over hoe de methode werkt bij cognitieve (IQ), emotionele (EQ) en psychosomatische hulpvragen
  • Live online inzichten en expertsessies
  • Hbo-werk/denk-niveau
  • Interactief met ruimte voor vragen
  • AVG-veilig (geen opname i.v.m. privacy en je hoeft niet in beeld, mag wel

Datum

Donderdag 26 oktober 2023

Tijd

Live van 19:30 tot 21:00 uur

Waar?

Online (na inschrijving ontvang je de inlogcode)

Investering

Normaal: 50,- Nu éénmalig 25 euro
training opleiding matrixmethode

WIL JE WETEN HOE EN WAAROM HET WERKT?

Misschien klinkt het te mooi om waar te zijn: Zonder te hoeven praten over de probleeminhoud geen last meer hebben van een mentale hulpvraag. Soms is iemand maandenlang onder behandeling. Dus waarom is dit effectief? En zo snel?

Om je gerust te stellen: het werk omdat de cliënt zelf een oplossing bedenkt en toepast.

Dankzij jarenlange ontwikkelingen, opleidingen en honderden coachings, ontdekte Ingrid Stoop de kracht van de praktische werking van het brein bij mentale blokkades en belemmeringen. En vanaf die dag ging het snel. Van een éénling met een idee naar een organisatie met duizenden professionals met een missie: iedereen “de regie over het eigen hoofd”.

Met de inzichten die je live krijgt en de expertsessies, zie of ervaar je de werking van deze effectieve methode. Ingrid besteedt vooral haar tijd aan het trainen van professionals en het verder ontwikkelen van de coachingsinterventie. Nu maakt ze speciaal voor jou als professional een uitzondering.