HEB JE GOEDE ERVARINGEN MET DE MATRIXMETHODE?

De regie over het eigen hoofd, dat zijn veel mensen kwijt. Je hebt ervaren hoe de MatriXmethode werkt en wat het oplevert. Jouw ervaring is belangrijk om nog meer mensen veilig en doelgericht te begeleiden met deze interventietechniek.

Wat is jouw ervaring en hoe wil je deze met geïnteresseerden delen?

Tip: vertrouw je sneller een ervaring die omschrijft hoe iets ging vóór en ná een bepaalde situatie? Maak jouw ervaring daarom bruikbaar en waardevol voor de lezer door te vermelden hoe je kijkt naar de MatriXmethode vooraf en achteraf je kennismaking.

JOUW VOORKEUR

Google

Heb je een Gmail-account?

Facebook

Heeft Facebook jouw voorkeur?

LinkedIn

Wil je zakelijk je ervaring delen?

WAAROM JOUW ERVARING NODIG IS

Helaas merken we dat veel professionals en organisaties vastlopen. Al jaren wordt gevraagd om betere en oplossingsgerichte hulp. Toch lijkt het dweilen met de kraan open terwijl de wachtlijsten, werkdruk en psychisch ziekteverzuim verminderd en zelfs voorkomen kunnen worden.

Dagelijks zien en horen we veel positieve verhalen nadat de MatriXmethode is toegepast. Nu steeds meer gebruik wordt gemaakt van deze veilig toepasbare vraagtechniek, is een andere manier van denken en innovatie nodig om mensen met mentale problemen te helpen.

Ook jij hebt ervaring met deze interventiemethode. Het is belangrijk dat geïnteresseerde professionals en cliënten kennis maken met jouw ervaring, zodat ook anderen weten hoe zelf de regie te krijgen over mentale hulpvragen.