LIVE EXPERTSESSIES - VERWERKEN VAN EEN TRAUMA, ZONDER HERBELEVING OF DE PROBLEEMINHOUD TE DELEN

Ontvang binnen 1 minuut de inlog

Binnenkort start dit unieke, online live evenement. Er is een beperkt aantal professionals dat de werking van de methode ziet, hoort en eventueel ervaart.

wanneer?
eerst meer informatie?
Kitty Merza

Kitty Merza

Trainer en Coach bij Weerbaar Personeel Training & Advies

Ik geloof dat dit een enorme doorbraak is

Ik was erg kritisch. Gelukkig hoefde ik niets te vertellen over waarom ik helemaal vast zat, dat maakte het voor mij heel laagdrempelig. Ik geloof dat dit een enorme doorbraak is en kan zijn voor de enorme lange wachttijden.

Hoe een trauma, seksueel misbruik of rouw wordt verwerkt binnen 20 minuten

Langdurige gesprekken die te weinig opleveren, wachtlijsten, verwijzingen en dossiervorming. Hulp bij emotionele klachten zoals trauma's of rouwverwerking is er wel, maar is dat wel de juiste hulp als iemand liever niet over het probleem wilt praten?


In de afgelopen jaren is de veilige, doelgerichte interventie van Ingrid Stoop uitgegroeid tot één van de minst tijdrovende gesprekstechnieken bij emotionele problemen. Met weinig woorden zorgt het voor unieke resultaten, terwijl de probleeminhoud niet gedeeld hoeft te worden.


Hoewel bij sommige interventies mensen te maken krijgen met kans op terugval of herbeleving, biedt deze gesprekstechniek ook op lange termijn een positief effect. Hoe kan dat? De hulpvrager krijgt de regie over zijn eigen hoofd.


Ingrid laat je de kracht van de verbeelding ontdekken bij het verwerken van traumatische herinneringen, seksueel misbruik of rouwverwerking. Hét resultaat van duizenden coachings en vele studies vanaf 1991. Krijg toegang en je weet hoe deze veilig toepasbare methode werkt en toepasbaar is.


  • Hoe trauma's en andere heftige herinneringen blijvend worden ontladen en geneutraliseerd
  • Beperkt aantal professionals krijgt toegang
  • Live met ontwikkelaar Ingrid Stoop
  • Online (geen opname) en je mag in beeld, maar hoeft niet
  • Interactief, inclusief ruimte voor al je vrage

wanneer?
VOL = VOL

WANNEER?

Methode ervaren bij angsten, trauma's en emotionele hulpvragen
Eénmalig €25

23

AUG

19:30

LIVE UITLEG EN EXPERTSESSIES MET ONTWIKKELAAR INGRID STOOP

- Wanneer: Dinsdag 23 augustus 2022

- Tijd: Van 19:30 tot 21:00 uur

- Live via Zoom met Ingrid Stoop

- Interactief, inclusief vragen en antwoorden


Let op: beperkte beschikbaarheid.

Methode ervaren bij angsten, trauma's en emotionele hulpvragen
Eénmalig €25

31

OKT

19:30

LIVE UITLEG EN EXPERTSESSIES MET ONTWIKKELAAR INGRID STOOP

- Wanneer: Maandag 31 oktober 2022

- Tijd: Van 19:30 tot 21:00 uur

- Live via Zoom met Ingrid Stoop

- Interactief, inclusief vragen en antwoorden


Let op: beperkte beschikbaarheid.

"JE ZOU HET MOETEN MEEMAKEN"
Wat ik wil zeggen is dat de kracht van de MatriXmethode iets is dat je niet kunt zien, maar eigenlijk zou je het moeten meemaken. Ik ga ervan uit dat het een aanwinst is die in alle teams vertegenwoordigd zou moeten zijn. Want het geeft je echt iets in hand waarmee je ervoor zorgt dat er sneller oplossingen zijn om ook tot andere veranderingen te kunnen komen.
Wijkcoach Enschede
Milko van Munster - Wijkcoach Enschede
"VÓÓR: VERDRIET EN BOOSHEID. NÁ: HEEL VEEL BLIJDSCHAP EN RUST"

Ik ben vroeger heel erg mishandeld en dat heeft altijd een rol gespeeld in mijn leven met overspannenheid en stemmen in mijn hoofd. Voor de coaching: verdriet en boosheid. Na de tijd: heel veel blijdschap en rust. Dat stuk waar ik het over heb is nog steeds écht weg. Onvoorstelbaar.

Patiënt Reiny
Reiny (Barneveld) - Gepensioneerde patiënt van huisarts Abed
Coaching met Ingrid Stoop

WIL JE WETEN HOE EN WAAROM HET WERKT?

Het klinkt te mooi om waar te zijn: een trauma of (ingrijpende) nare gebeurtenis verwerken, zonder dat de probleemoorzaak gedeeld wordt. Soms is iemand maandenlang onder behandeling. Dus waarom is dit effectief? En zo snel? Wat is het addertje onder het gras?

Om je gerust te stellen: er is geen addertje of loze belofte.

Dankzij jarenlange ontwikkelingen, opleidingen en honderden coachings, ontdekte Ingrid Stoop in 1991 al de kracht van het praktische brein. En vanaf die dag ging het snel. Van een éénling met een idee naar een organisatie met honderden professionals en een missie: iedereen de regie over het eigen hoofd.

Tijdens deze unieke kans zie of ervaar je de effectiviteit en werking van haar methode. Ingrid besteedt vooral haar tijd aan het verder ontwikkelen van de coachingsinterventie en het trainen van professionals. Daarom heeft ze weinig tijd voor coaching. Nu maakt ze een uitzondering.

Tip: grijp de kans om zelf live te ervaren hoe je zelf oplossingsgericht een trauma of rouw verwerkt.

TOEGANG KRIJGEN?

JA, DATUM KIEZEN