LIVE ONLINE EXPERTSESSIES: INTERVENTIE BIJ TRAUMAVERWERKING

Krijg toegang tot dit unieke, online live bijeenkomst via Zoom.

Er is plek voor een beperkt aantal professionals dat de werking van de methode ziet, hoort en eventueel ervaart.

datum kiezen?
eerst meer informatie?
Judith de Haan

Top-Level Coach

"nu ben ik helderder dan ooit in mijn hoofd"

Na een jaar van gespecialiseerde hersentraining, waarin veel nieuwe verbindingen werden gelegd, was de informatie-verwerking nog steeds niet top. Ingrid bood mij een sessie aan met de Matrix Methode. Ze begeleidde mij in een paar stappen zeer deskundig naar de plek in mijn hoofd waar behoorlijk wat rommel lag die opgeruimd moest worden. Ik ging aan de slag, wat een ravage was het zeg. Een auto-ongeluk bleek de boosdoener, dus dat hebben we aangepakt en opgeruimd. Ik was daarna doodmoe, heb 2 uur geslapen maar nu ben ik helderder dan ooit in mijn hoofd! Ik gun iedereen met een vol hoofd of (hersen)trauma een Matrix Methode coach. Wat een geweldige methode!

Hoe een trauma, seksueel misbruik of rouw wordt verwerkt binnen 20 minuten

Hulp bij emotionele klachten zoals trauma's of rouwverwerking is er genoeg, maar helpt dat wel? De langdurige wachtlijsten, complexe gesprekken en hoog aantal verwijzingen tonen het niet aan. Komt dat doordat iemand liever niet over de probleeminhoud praat of een (heftige) herbeleving wil voorkomen?


In de afgelopen jaren is de veilige, doelgerichte interventie van Ingrid Stoop uitgegroeid tot één van de minst tijdrovende gesprekstechnieken bij emotionele problemen. Zonder dat de professional verdwaalt in het probleemverhaal, kans op terugval of herbeleving biedt het unieke resultaten.


Het geheim? Door het stellen van de juiste vragen, bedenkt en past de persoon zelf de eigen oplossing toe. Deze interventie bij het verwerken van traumatische gebeurtenissen is zo effectief dat het nu zelfs wetenschappelijk wordt onderzocht.


Ingrid laat je de kracht van de verbeelding ontdekken bij het verwerken van traumatische herinneringen, seksueel misbruik of rouwverwerking. Hét resultaat van duizenden coachings en vele studies vanaf 1991. Krijg toegang en je weet hoe deze veilig toepasbare methode werkt en toepasbaar is.


 • Hoe een trauma of andere specifieke emotionele hulpvraag al binnen één sessie effectief wordt aangepakt, zonder herbeleving
 • Beperkt aantal professionals krijgt toegang
 • Live met ontwikkelaar Ingrid Stoop
 • Online (geen opname) en je mag in beeld, maar hoeft niet
 • Interactief, inclusief ruimte voor al je vragen

wanneer?
VOL = VOL
methode ervaren angst trauma emotionele problemen

LIVE UITLEG EN EXPERTSESSIES MET ONTWIKKELAAR INGRID STOOP

  Eénmalig €25

  • Wanneer: Dinsdag 20 december 2022
  • Tijd: Van 19:30 tot 21:00 uur
  • Live via Zoom met Ingrid Stoop
  • Interactief, inclusief vragen en antwoorden

  Let op: beperkte beschikbaarheid.

  "JE ZOU HET MOETEN MEEMAKEN"
  Wat ik wil zeggen is dat de kracht van de MatriXmethode iets is dat je niet kunt zien, maar eigenlijk zou je het moeten meemaken. Ik ga ervan uit dat het een aanwinst is die in alle teams vertegenwoordigd zou moeten zijn. Want het geeft je echt iets in hand waarmee je ervoor zorgt dat er sneller oplossingen zijn om ook tot andere veranderingen te kunnen komen.
  Wijkcoach Enschede
  Milko van Munster - Wijkcoach Enschede
  "VÓÓR: VERDRIET EN BOOSHEID. NÁ: HEEL VEEL BLIJDSCHAP EN RUST"

  Ik ben vroeger heel erg mishandeld en dat heeft altijd een rol gespeeld in mijn leven met overspannenheid en stemmen in mijn hoofd. Voor de coaching: verdriet en boosheid. Na de tijd: heel veel blijdschap en rust. Dat stuk waar ik het over heb is nog steeds écht weg. Onvoorstelbaar.

  Patiënt Reiny
  Reiny (Barneveld) - Gepensioneerde patiënt van huisarts Abed
  Coaching met Ingrid Stoop

  WIL JE WETEN HOE EN WAAROM HET WERKT?

  Het klinkt te mooi om waar te zijn: een trauma of (ingrijpende) nare gebeurtenis verwerken, zonder dat de probleemoorzaak gedeeld wordt. Soms is iemand maandenlang onder behandeling. Dus waarom is dit effectief? En zo snel? Wat is het addertje onder het gras?

  Om je gerust te stellen: er is geen addertje of loze belofte.

  Dankzij jarenlange ontwikkelingen, opleidingen en honderden coachings, ontdekte Ingrid Stoop in 1991 al de kracht van het praktische brein. En vanaf die dag ging het snel. Van een éénling met een idee naar een organisatie met honderden professionals en een missie: iedereen de regie over het eigen hoofd.

  Tijdens deze unieke kans zie of ervaar je de effectiviteit en werking van haar methode. Ingrid besteedt vooral haar tijd aan het verder ontwikkelen van de coachingsinterventie en het trainen van professionals. Daarom heeft ze weinig tijd voor coaching. Nu maakt ze een uitzondering.

  Tip: grijp de kans om zelf live te ervaren hoe je zelf oplossingsgericht een trauma of rouw verwerkt.

  TOEGANG KRIJGEN?

  JA, DATUM KIEZEN