TRAININGEN (ONLINE EN OP LOCATIE, INCLUSIEF GROEITRAJECT)

online training
1895 euro

Online (Blended-learning) | 2 maanden

✔️ Online modules en live online oefendagdelen✔️ Reistijd-vrij en locatie-onafhankelijk✔️ Maximaal 5 medecursisten, inclusief certificaat✔️ Erkend en geaccrediteerd✔️ Direct starten op de 1e van de maand

Locatie icoon
1995 euro

Op locatie | 4 dagen

✔️ Met ontwikkelaar Ingrid Stoop zelf✔️ Maximaal 14 medecursisten, inclusief certificaat✔️ Erkend en geaccrediteerd✔️ Bij congrescentrum Belmont in Ede (Midden van Nederland)✔️ Live coachings, lunch, drankjes en gratis parkeren

Icoon missing link

Alle competenties

Je krijgt unieke kennis en vaardigheden van tientallen jaren ervaring.

Direct toepasbaar en locatie-onafhankelijk

Termijnbetaling

Is budget een probleem? Volg tóch de training en doe de investering in 6, 8 of 10 maanden.
Doelgerichte interventie

Resultaatgericht

Theorie is leuk, maar effectieve gesprekken zijn leuker. Dat is het doel.
icoon kampioen

Groeitraject

Deel je successen en krijg hulp om jouw coachingsvaardigheden te verbeteren.

Training MatriXmethode met Ingrid Stoop

Waarom je alle competenties krijgt

Stel dat het volgende gebeurt. Je hebt twee gasten uitgenodigd om te genieten van je favoriete gerecht. Je geeft van tevoren enthousiast je favoriete gerecht door dat je wilt maken. Je hebt er al de hele week zin in. Helaas heeft één gast een allergie voor het belangrijkste ingrediënt.

Zeg je dan dat hij zelf maar iets moet meenemen wat hij wel lust? Uiteraard niet. Je haalt al je competenties, kennis en vaardigheden uit de kast zodat ook hij van jouw gerecht en kookkunsten kan genieten.

Zo is het ook met de MatriXmethode. Als je bepaalde competenties niet beheerst, lopen jij én je cliënt vast. Je probeert van alles, maar het lukt niet. Denk je dat jouw cliënt met een goed gevoel de deur uit loopt? Zouden cliënten je aanbevelen aan anderen die soortgelijke klachten hebben?

Daarom is het belangrijk dat je alle competenties beheerst om toe te passen bij cognitieve én emotionele problemen. Voorkom dat je vastloopt in je gesprekken, je cliënt teleurgesteld wordt en met het mentale probleem blijft zitten. Verrijk jezelf met de meest brede interventie die je vrijwel altijd en overal kunt toepassen.

training bekijken
Favicon MatriXmethode Instituut

Of bekijk de accreditaties van de training

Onze trainingen zijn geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen. Ze werken met het MatriXmethode Instituut samen voor oplossingsgerichte gesprekken. Je ontvangt na het succesvol afronden van de training diverse accreditatiepunten, afhankelijk per beroepsvereniging. 

Zit jouw beroepsvereniging er niet bij? Vraag aan de organisatie of de training geaccrediteerd kan worden. Jij en de beroepsvereniging hebben daar beiden baat bij.