arrow_drop_up arrow_drop_down

De MatriXtrainers

Kort kennismaken?

Krijg alle tools en vaardigheden om de MatriXmethode van Ingrid Stoop® toe te passen.


Eén van de MatriXtrainers staat voor je klaar.

Hoogwaardige trainers, hoogwaardige resultaten

Kwaliteitsgarantie

Binnen handbereik

Al je vragen, twijfels en suggesties worden zorgvuldig door de trainer beantwoord voor maximaal resultaat.

Win-win

De trainer laat jou en de cursisten ervaren hoe én of de interventie werkt, zonder dat je praat over het probleem.

Onze trainers staan voor je klaar

Chrit Werdmölder-Smeets, trainer MatriXmethode
Chrit Werdmölder-Smeets
"Ik heb inmiddels al zoveel successen ervaren met deze methode dat ik vind dat de wereld het moet weten. Daarom begeleid ik jou graag tijdens de training. Ik help je om alle kennis en tools eigen te maken, zodat ook jij anderen kunt helpen om weer met zelfvertrouwen de toekomst tegemoet te zien."
Mireille Gill’ard, trainer MatriXmethode
Mireille Gill’ard
"Het is bijzonder om mee te maken hoe de MatriXmethode een enorme impact heeft op mensen. De training gaat jou en de mensen die jij helpt een enorme boost geven. Ik ondersteun jou dan ook van harte bij het ‘masteren’ van deze bijzondere methode."
Anni Westerduin, trainer MatriXmethode
Anni Westerduin
"De verbazing en opluchting gun ik nog veel meer mensen. Daarom ben ik blij dat ik jou kan gaan trainen in deze mooie methode zodat ook jij het in kunt zetten. Ik begeleid je bij het zorgvuldig oefenen: een must om deze eenvoudig uitziende methode goed te kunnen toepassen."
Agnes Meijboom, trainer MatriXmethode
Agnes Meijboom
"Samen met tientallen andere succesverhalen weet ik dat nog veel meer mensen geholpen kunnen (en moeten) worden met de MatriXmethode. Ik help je tijdens de oefendagen, zodat je alle kennis en tools krijgt om anderen met blijvend succes weer te laten stralen."
Mireille Molenaar, trainer MatriXmethode
Mireille Molenaar
"Ik gun deze hulp aan iedereen die soms al jaren stoeien met o.a. negatieve emoties, gevoelens, gedachten en angsten. Daarom ondersteun ik je graag tijdens de training en de oefenmomenten Dan kan ook jij veel mensen helpen om zonder blokkades zelf regie te voeren over hun leven. Ik kan je nu al zeggen; daar krijg je geen spijt van."
Lisette Gastel, trainer MatriXmethode
Lisette Gastel
"Graag ben ik jouw rechterhand tijdens de flexibele training. Tijdens de oefendagen help ik je, zodat je alle kennis en tools leert en beheerst om anderen met blijvend succes weer te laten stralen."
Esther Wassing, trainer MatriXmethode
Esther Wassing
"Naast mijn succesverhalen weet ik dat er nog veel meer mensen geholpen kunnen worden met de MatriXmethode. Ik gun het je deze tool goed in de vingers te krijgen en daar enorm veel zin in."
Inge de Braak, trainer MatriXmethode

Inge de Braak

"Ik zocht een oplossing die snel, krachtig en effectief is. Daarom gun ik iedereen de MatriXmethode. Ik ben graag jouw rechterhand tijdens de flexibele training. En help je tijdens de oefendagen, zodat je alle kennis en tools krijgt om anderen met blijvend succes te helpen."
Trainer Elen van Heugten-Hagelaar
Ellen van Heugten-Hagelaar
"Positief verbijsterd over de mooie en snelle resultaten, ging ik iedere dag met veel energie en opgeruimd naar huis. Vanaf die dag zet ik de MatriXmethode elke dag in. En gun ik jou, maar vooral de mensen die je straks helpt, deze mooie tool. Jij ook?"
Esther Wassing, trainer MatriXmethode
Anouk Netten
"Het in kunnen zetten van de MatriXmethode als zeer werkzame, blijvende interventie doet heel veel mensen dagelijks goed. Graag begeleid ik jou tijdens de training en zetten we samen de MatriX-puntjes op de i. Samen maken we de wereld een stuk mooier."
Inge de Braak, trainer MatriXmethode

Ingrid Stoop

"Ik heb al duizenden professionals opgeleid en nóg meer mensen weer een glimlach gegeven. Zonder dat de oorzaak van het probleem met mij is gedeeld. Want bij de MatriXmethode lost de persoon zelf de eigen mentale issues op. Dat is veilig en krachtig, vooral als men niet wil, mag, kan of durft te praten."
Trainer Elen van Heugten-Hagelaar
Onze MatriXtrainers
"Op de 1e van iedere maand start de flexibele training. Deze volg je online, dus achter je pc, net zoals maximaal 5 anderen en een MatriXtrainer. De oefendagdelen zijn na ieder blok van 2 weken"
Ingrid Stoop, ontwikkelaar MatriXmethode

Samen en toch locatie- en tijdsonafhankelijk

De MatriXmethode ontwikkelt zich snel, net zoals het aantal trainers.

Omdat veel 'oplossingen' niet voldoende (blijken te) werken, is het verspreiden van de MatriXmethode belangrijk. Zodat iedereen (weer) de regie krijgt over het eigen hoofd in deze onrustige wereld.

Meer weten?

Video's bekijken?

Bekijk wat de MatriXmethode oplevert.

Onderzoeken bekijken?

Bekijk de effectiviteit van de interventie.

Digiboek ontvangen?

Ontvang kosteloos een digiboek.