Trainers MatriXmethode

DÉ MATRIXTRAINERS

“Samen zorgen we ervoor dat iedereen (weer) de regie krijgt over het eigen hoofd”

Bekijk de trainers

HOOGWAARDIGE TRAINERS, HOOGWAARDIGE RESULTATEN

Kwaliteitsgarantie

Binnen handbereik

Al je vragen, twijfels en suggesties worden zorgvuldig door de trainer beantwoord voor maximaal resultaat.

Symbool goed

Win-win

De trainer staat voor je klaar om je te helpen, vragen te beantwoorden en de interventie steeds beter toe te passen.

DE TRAINERS STAAN VOOR JE KLAAR

Chrit Werdmölder-Smeets, trainer MatriXmethode
Chrit Werdmölder-Smeets
"Ik heb inmiddels al zoveel successen ervaren met deze methode dat ik vind dat de wereld het moet weten. Daarom begeleid ik jou graag tijdens de training. Ik help je om alle kennis en tools eigen te maken, zodat ook jij anderen kunt helpen om weer met zelfvertrouwen de toekomst tegemoet te zien."
Mireille Gill’ard, trainer MatriXmethode
Mireille Gill’ard
"Het is bijzonder om mee te maken hoe de MatriXmethode een enorme impact heeft op mensen. De training gaat jou en de mensen die jij helpt een enorme boost geven. Ik ondersteun jou dan ook van harte bij het ‘masteren’ van deze bijzondere methode."
Anni Westerduin, trainer MatriXmethode
Anni Westerduin
"De verbazing en opluchting gun ik nog veel meer mensen. Daarom ben ik blij dat ik jou kan gaan trainen in deze mooie methode zodat ook jij het in kunt zetten. Ik begeleid je bij het zorgvuldig oefenen: een must om deze eenvoudig uitziende methode goed te kunnen toepassen."
Agnes Meijboom, trainer MatriXmethode
Agnes Meijboom
"Samen met tientallen andere succesverhalen weet ik dat nog veel meer mensen geholpen kunnen (en moeten) worden met de MatriXmethode. Ik help je tijdens de oefendagen, zodat je alle kennis en tools krijgt om anderen met blijvend succes weer te laten stralen."
Mireille Molenaar, trainer MatriXmethode
Mireille Molenaar
"Ik gun deze hulp aan iedereen die soms al jaren stoeien met o.a. negatieve emoties, gevoelens, gedachten en angsten. Daarom ondersteun ik je graag tijdens de training en de oefenmomenten Dan kan ook jij veel mensen helpen om zonder blokkades zelf regie te voeren over hun leven. Ik kan je nu al zeggen; daar krijg je geen spijt van."
Lisette Gastel, trainer MatriXmethode
Lisette Gastel
"Graag ben ik jouw rechterhand tijdens de flexibele training. Tijdens de oefendagen help ik je, zodat je alle kennis en tools leert en beheerst om anderen met blijvend succes weer te laten stralen."
Esther Wassing, trainer MatriXmethode
Esther Wassing
"Naast mijn succesverhalen weet ik dat er nog veel meer mensen geholpen kunnen worden met de MatriXmethode. Ik gun het je deze tool goed in de vingers te krijgen en daar enorm veel zin in."
Inge de Braak, trainer MatriXmethode

Inge de Braak

"Ik zocht een oplossing die snel, krachtig en effectief is. Daarom gun ik iedereen de MatriXmethode. Ik ben graag jouw rechterhand tijdens de flexibele training. En help je tijdens de oefendagen, zodat je alle kennis en tools krijgt om anderen met blijvend succes te helpen."
Trainer Elen van Heugten-Hagelaar
Ellen van Heugten-Hagelaar
"Positief verbijsterd over de mooie en snelle resultaten, ging ik iedere dag met veel energie en opgeruimd naar huis. Vanaf die dag zet ik de MatriXmethode elke dag in. En gun ik jou, maar vooral de mensen die je straks helpt, deze mooie tool. Jij ook?"
Esther Wassing, trainer MatriXmethode
Anouk Netten
"Het in kunnen zetten van de MatriXmethode als zeer werkzame, blijvende interventie doet heel veel mensen dagelijks goed. Graag begeleid ik jou tijdens de training en zetten we samen de MatriX-puntjes op de i. Samen maken we de wereld een stuk mooier."

Ingrid Stoop

"Ik heb al honderden professionals opgeleid en nóg meer mensen weer een glimlach gegeven. Zonder dat de oorzaak van het probleem met mij is gedeeld. Want bij de MatriXmethode lost de persoon zelf de eigen mentale issues op. Dat is veilig en krachtig, vooral als men niet wil, mag, kan of durft te praten."
Onze MatriXtrainers
"Op de eerste van iedere maand start de flexibele training. Deze volg je online, dus achter je pc, net zoals maximaal vijf anderen en een MatriXtrainer. De oefendagdelen zijn na ieder blok van twee weken"
Trainers MatriXmethode

SAMEN STERK MET EIGEN EXPERTISES

De MatriXmethode ontwikkelt zich snel, net zoals het aantal trainers.

Wij zijn er samen van overtuigd dat de MatriXmethode een oplossing is die zorgt voor een positieve verandering in de huidige geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg en overige werkgebieden waar deze interventie nodig is.

Waardoor trajecten aanzienlijk korter zullen zijn en de professional uit de inhoud van het probleem blijft. En dat gunnen we iedereen.

Meer weten?

Video bekijken

Video's bekijken?

Bekijk wat de MatriXmethode oplevert.
Download over de MatriXmethode

Downloads bekijken?

Krijg nieuwe kennis en inzichten.
Favicon MatriXmethode Instituut

Training volgen?

Maak je werk leuker en doeltreffender.
arrow_drop_up arrow_drop_down