ONZE MATRIXTRAINERS

“Samen zorgen we ervoor dat iedereen (weer) de regie krijgt over het eigen hoofd”

Kwalitatief

Oplossingsgericht

Iedere trainer geeft onderbouwend antwoorden op al jouw vragen tijdens de training.

icoon kampioen

Resultaatgericht

Iedere trainer heeft korte lijntjes, één-op-één-contact en gezamenlijke live sessies voor maximaal resultaat.

DE TRAINERS STAAN VOOR JE KLAAR

Chrit Werdmölder-Smeets
Chrit Werdmölder-Smeets
"Ik heb inmiddels al zoveel successen ervaren met deze methode dat ik vind dat de wereld het moet weten. Daarom begeleid ik jou graag tijdens de training. Ik help je om alle kennis en tools eigen te maken, zodat ook jij anderen kunt helpen om weer met zelfvertrouwen de toekomst tegemoet te zien."
Mireille Gill’ard, trainer MatriXmethode
Mireille Gill’ard
"Het is bijzonder om mee te maken hoe de MatriXmethode een enorme impact heeft op mensen. De training gaat jou en de mensen die jij helpt een enorme boost geven. Ik ondersteun jou dan ook van harte bij het ‘masteren’ van deze bijzondere methode."
Anni Westerduin, trainer MatriXmethode
Anni Westerduin
"De verbazing en opluchting gun ik nog veel meer mensen. Daarom ben ik blij dat ik jou kan gaan trainen in deze mooie methode zodat ook jij het in kunt zetten. Ik begeleid je bij het zorgvuldig oefenen: een must om deze eenvoudig uitziende methode goed te kunnen toepassen."
Agnes Meijboom, trainer MatriXmethode
Agnes Meijboom
"Samen met tientallen andere succesverhalen weet ik dat nog veel meer mensen geholpen kunnen (en moeten) worden met de MatriXmethode. Ik help je tijdens de oefendagen, zodat je alle kennis en tools krijgt om anderen met blijvend succes weer te laten stralen."
Mireille Molenaar, trainer MatriXmethode
Mireille Molenaar
"Ik gun deze hulp aan iedereen die soms al jaren stoeien met o.a. negatieve emoties, gevoelens, gedachten en angsten. Daarom ondersteun ik je graag tijdens de training en de oefenmomenten Dan kan ook jij veel mensen helpen om zonder blokkades zelf regie te voeren over hun leven. Ik kan je nu al zeggen; daar krijg je geen spijt van."
Lisette Gastel, trainer MatriXmethode
Lisette Gastel
"Graag ben ik jouw rechterhand tijdens de training. Tijdens de oefendagen help ik je, zodat je alle kennis en tools leert en beheerst om anderen met blijvend succes weer te laten stralen."
Esther Wassing, trainer MatriXmethode
Esther Wassing- Friesen

"Naast mijn eigen levensverhaal waarbij de MatriXmethode erg ondersteunend is geweest en de positieve feedback over de effecten van deze gesprekstechniek weet ik dat er nog veel meer mensen geholpen kunnen worden. Ik gun het je deze tool goed in de vingers te krijgen en train met veel enthousiasme de deelnemers."

Inge de Braak, trainer MatriXmethode

Inge de Braak

"Ik zocht een oplossing die snel, krachtig en effectief is. Daarom gun ik iedereen de MatriXmethode. Ik ben graag jouw rechterhand tijdens de blended-learning training. En help je tijdens de oefendagen, zodat je alle kennis en tools krijgt om anderen met blijvend succes te helpen."
Trainer Elen van Heugten-Hagelaar
Ellen van Heugten-Hagelaar
"Positief verbijsterd over de mooie en snelle resultaten, ging ik iedere dag met veel energie en opgeruimd naar huis. Vanaf die dag zet ik de MatriXmethode elke dag in. En gun ik jou, maar vooral de mensen die je straks helpt, deze mooie tool. Jij ook?"
Esther Wassing, trainer MatriXmethode
Anouk Netten
"Het in kunnen zetten van de MatriXmethode als zeer werkzame, blijvende interventie doet heel veel mensen dagelijks goed. Graag begeleid ik jou tijdens de training en zetten we samen de MatriX-puntjes op de i. Samen maken we de wereld een stuk mooier."

Ingrid Stoop

"Ik heb al honderden professionals opgeleid en nóg meer mensen weer een glimlach gegeven. Zonder dat de oorzaak van het probleem met mij is gedeeld. Want bij de MatriXmethode lost de persoon zelf de eigen mentale issues op. Dat is veilig en krachtig, vooral als men niet wil, mag, kan of durft te praten."
Onze MatriXtrainers
"Maandelijks start een training. Je volgt de training online, dus achter je pc, met maximaal vijf anderen en een MatriXtrainer. De oefendagdelen zijn na ieder blok van twee weken"

Wil jij binnenkort ook deze ervaringen?

Waarom Agnes Meijboom de methode (dagelijks) toepast:

Trainers MatriXmethode

SAMEN STERK MET EIGEN EXPERTISES

De MatriXmethode ontwikkelt zich snel, net zoals het aantal trainers.

Wij zijn er samen van overtuigd dat de MatriXmethode een oplossing is die zorgt voor een positieve verandering in de huidige geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg en overige werkgebieden waar deze interventie nodig is.

Waardoor trajecten aanzienlijk korter zullen zijn en de professional uit de inhoud van het probleem blijft. Dat gunnen we iedereen.

Meer weten?

Video bekijken

Video's bekijken?

Bekijk ervaringen en ontdekt wat de methode (jou en de cliënt) oplevert.
Download over de MatriXmethode

Downloads bekijken?

Krijg nieuwe kennis en inzichten over de kortdurende interventie.
Favicon MatriXmethode Instituut

Training volgen?

Onderscheid jezelf en gebruik de praktisch toepasbare interventie.