ONZE MATRIXTRAINERS

Met de blended-learning-training help je je cliënt de regie krijgen over het eigen hoofd

Praktisch

In de praktische training (blended-learning) krijg je alle handvatten

Naast je huidige werkwijze

In de praktische training (blended-learning) krijg je alle handvatten

Veilig en snel inzetbaar

De methode is al tijdens de training veilig toepasbaar bij je cliënten

Deze MatriXtrainer deelt haar ervaringen

Waarom Agnes Meijboom de methode (dagelijks) toepast:

MAAK KENNIS MET ONZE MATRIXTRAINERS:

Chrit Werdmölder-Smeets

“Ik heb inmiddels al zoveel successen ervaren met deze methode dat ik vind dat de wereld het moet weten. Daarom begeleid ik jou graag tijdens de training. Ik help je om alle kennis en tools eigen te maken, zodat ook jij anderen kunt helpen om weer met zelfvertrouwen de toekomst tegemoet te zien.”

Mireille Gill’ard
“Het is bijzonder om mee te maken hoe de MatriXmethode een enorme impact heeft op mensen. De training gaat jou en de mensen die jij helpt een enorme boost geven. Ik ondersteun jou dan ook van harte bij het ‘masteren’ van deze bijzondere methode.”
Anni Westerduin
“De verbazing en opluchting gun ik nog veel meer mensen. Daarom ben ik blij dat ik jou kan gaan trainen in deze mooie methode zodat ook jij het in kunt zetten. Ik begeleid je bij het zorgvuldig oefenen: een must om deze eenvoudig uitziende methode goed te kunnen toepassen.”
Agnes Meijboom
“Samen met tientallen andere succesverhalen weet ik dat nog veel meer mensen geholpen kunnen (en moeten) worden met de MatriXmethode. Ik help je tijdens de oefendagen, zodat je alle kennis en tools krijgt om anderen met blijvend succes weer te laten stralen.”
Mireille Molenaar
“Ik gun deze hulp aan iedereen die soms al jaren stoeien met o.a. negatieve emoties, gevoelens, gedachten en angsten. Daarom ondersteun ik je graag tijdens de training en de oefenmomenten Dan kan ook jij veel mensen helpen om zonder blokkades zelf regie te voeren over hun leven. Ik kan je nu al zeggen; daar krijg je geen spijt van.”
Lisette Gastel
“Graag ben ik jouw rechterhand tijdens de training. Tijdens de oefendagen help ik je, zodat je alle kennis en tools leert en beheerst om anderen met blijvend succes weer te laten stralen.”
Esther Wassing- Friesen

“Naast mijn eigen levensverhaal waarbij de MatriXmethode erg ondersteunend is geweest en de positieve feedback over de effecten van deze gesprekstechniek weet ik dat er nog veel meer mensen geholpen kunnen worden. Ik gun het je deze tool goed in de vingers te krijgen en train met veel enthousiasme de deelnemers.”

Inge de Braak

“Ik zocht een oplossing die snel, krachtig en effectief is. Daarom gun ik iedereen de MatriXmethode. Ik ben graag jouw rechterhand tijdens de blended-learning training. En help je tijdens de oefendagen, zodat je alle kennis en tools krijgt om anderen met blijvend succes te helpen.”
Ellen van Heugten-Hagelaar
“Positief verbijsterd over de mooie en snelle resultaten, ging ik iedere dag met veel energie en opgeruimd naar huis. Vanaf die dag zet ik de MatriXmethode elke dag in. En gun ik jou, maar vooral de mensen die je straks helpt, deze mooie tool. Jij ook?”
Anouk Netten
“Het in kunnen zetten van de MatriXmethode als zeer werkzame, blijvende interventie doet heel veel mensen dagelijks goed. Graag begeleid ik jou tijdens de training en zetten we samen de MatriX-puntjes op de i. Samen maken we de wereld een stuk mooier.”

Ingrid Stoop

“Ik heb al honderden professionals opgeleid en nóg meer mensen weer een glimlach gegeven. Zonder dat de oorzaak van het probleem met mij is gedeeld. Want met de MatriXmethode lost de persoon zelf de eigen mentale issues op. Dat is veilig en krachtig, vooral als men niet wil, mag, kan of durft te praten.”
Onze MatriXtrainers
“Maandelijks start een training. Je volgt de training online, dus achter je pc, met maximaal vijf anderen en een MatriXtrainer. De oefendagdelen zijn na ieder blok van twee weken”

Trainer deelt ervaringen

Ook Anouk Netten traint professionals en helpt cliënten met de gesprekstechniek:

MAAK EEN KEUZE:

Ervaringen

Ontdek de ervaringen en effectiviteit van deze coachingsinterventie.

download matrixmethode

Downloads

Krijg nieuwe kennis en inzichten over de kortdurende interventie.

Training

Onderscheid jezelf en gebruik de praktisch toepasbare interventie.