arrow_drop_up arrow_drop_down
30 mei 2020 
in POH-GGZ

MatriXtoolbox voor de POH-GGZ

Alsjeblieft, jouw MatriXtoolbox voor de POH-GGZ

In Nederland zijn er duizenden professionals die als POH-GGZ een snellere, effectievere zorg willen bieden. Sommigen hebben nog niet alle kennis, lef en vaardigheden; doorsturen is een oplossing. Gelukkig is doorverwijzen verleden tijd met deze toolbox.

Hiermee is er, ongeacht zwaarte van het probleem, nu een krachtige interventie die je altijd toepasbaar is. Zelfs als iemand instabiel of uitbehandeld is. Of wanneer andere therapieën al eens zijn toegepast, zonder (blijvend) succes.

Het is zelfs vier-ledig en biedt vele voordelen voor de huisarts, POH-GGZ, cliënt en de zorgverzekeraars.

Effectieve huisarts en POH-GGZ in Barneveld

Professionals die deze toolbox al binnen de praktijk hebben werken bij de huisartsenpraktijk Abed in Barneveld. Zij hebben aanzienlijke verbeteringen:

  • >80% minder doorverwijzing naar de tweedelijnszorg (GGZ)
  • Slechts drie sessies handelingen zijn voldoende
  • Gegarandeerd meer werkplezier

Daarom zetten steeds meer professionals de MatriXmethode in. Zodat ook in andere praktijken dezelfde resultaten worden behaald. Durf jij ook het verschil te maken?

Uitprinten, verspreiden en verbluffen

Gun je een andere huisarts, POH-GGZ, cliënt of patiënt ook deze geweldige resultaten? Met een tool die altijd, overal en onafhankelijk toepast kan worden?

Ontdek zelf de voordelen met de MatriXtoolbox voor POH-GGZ.

Print deze toolbox uit en verspreid het, bijvoorbeeld binnen jouw werkgebied of praktijk.


Ook interessant:

Over de schrijver
Als ontwikkelaar, trainer en pionier van de MatriXmethode heb ik een missie: al het gedoe tussen de oren de wereld uit. Samen met de MatriXtrainers groeit dagelijks het aantal blijvende glimlachen. De resultaten en onze beloften liegen er niet om. En dat gun ik iedereen.
Reactie plaatsen