arrow_drop_up arrow_drop_down
MatriXtoolbox voor de POH-GGZ

Alsjeblieft, jouw MatriXtoolbox voor de POH-GGZ

Een positieve ontwikkeling is dat er in Nederland steeds meer POH'ers-GGZ zijn. Deze professionals zorgen voor snellere hulp in de huisartsenpraktijk. Daarnaast zal de POH-GGZ ervoor zorgen dat er minder cliënten doorgestuurd hoeven worden naar de tweedelijnszorg, zoals een psycholoog.

Hoe zou het zijn als de extra hulp in de huisartsenpraktijk een techniek beheerst naast alles dat wat hij of zij al succesvol doet? En zonder dat de cliënt veel woorden nodig heeft om een mentaal en/of psychisch probleem te neutraliseren? Dat biedt voordelen voor de cliënt, de huisarts, de professional/POH-GGZ én de zorgverzekeraar.

Effectieve huisarts en POH-GGZ in Barneveld

Professionals die de de kennis en vaardigheden beheersen, zien al snel positieve resultaten. De huisartsenpraktijk Abed in Barneveld is daar een voorbeeld van:

  • >80% minder verwijzing naar de tweedelijnszorg
  • Slechts drie sessies per hulpvraag zijn meestal voldoende
  • Rust in de praktijk en doeltreffend geholpen cliënten

Steeds meer professionals zien de toegevoegde waarde van de MatriXmethode als extra tool in hun werk.  Ze zijn enthousiast doordat de methode snel werkt, veilig is en vaak slechts één tot drie sessies per hulpvraag voldoende zijn.

Gratis ontvangen

Wil jij meer weten over de voordelen voor de huisarts, POH-GGZ, cliënt en zorgverzekeraars?

Ontvang kosteloos het PDF-document: de MatriXtoolbox voor POH-GGZ. Deel het eventueel met cliënten en professionals in jouw werkgebied.


Ook interessant:

Als ontwikkelaar en trainer van de MatriXmethode gun ik iedereen de regie over het eigen hoofd. Ik train professionals die cliënten helpen met hun mentale en psychische hulpvragen. Ook professionals zien de toegevoegde waarde in hun werk. Wil je ook meer werkplezier en doelgerichter werken? Ik train je graag.
Reactie plaatsen

MEER WETEN?

Direct inzicht krijgen in de MatriXmethode?

Ontvang kosteloos één van de digitale boeken in je mailbox. Je weet binnen enkele minuten hoe je jouw cliënt doeltreffender helpt. Zonder de oorzaak te hoeven weten of langdurige gesprekken te voeren.
Downloads MatriXmethode