MatriXtoolbox voor de POH-GGZ

MatriXtoolbox voor de POH-GGZ

Alsjeblieft, jouw MatriXtoolbox voor de POH-GGZ

Een positieve ontwikkeling is dat er in Nederland steeds meer POH’ers-GGZ zijn. Deze professionals zorgen voor snellere hulp in de huisartsenpraktijk. Daarnaast zal de POH-GGZ ervoor zorgen dat er minder cliënten doorgestuurd hoeven worden naar de tweedelijnszorg, zoals een psycholoog.

Hoe zou het zijn als de extra hulp in de huisartsenpraktijk een techniek beheerst naast alles dat wat hij of zij al succesvol doet? En zonder dat de cliënt veel woorden nodig heeft om een mentaal en/of psychisch probleem te neutraliseren? Dat biedt voordelen voor de cliënt, de huisarts, de professional/POH-GGZ én de zorgverzekeraar.

toolbox poh ggz

Effectieve huisarts en POH-GGZ (video)

Professionals die de kennis en vaardigheden beheersen, zien al snel positieve resultaten. De huisartsenpraktijk Abed in Barneveld is daar een voorbeeld van:

  • >80% minder verwijzing naar de tweedelijnszorg
  • Slechts drie sessies per hulpvraag zijn meestal voldoende
  • Rust in de praktijk en doeltreffend geholpen cliënten

Steeds meer professionals zien de toegevoegde waarde van de MatriXmethode als extra tool in hun werk.  Ze zijn enthousiast doordat de methode snel werkt, veilig is en vaak slechts één tot drie sessies per hulpvraag voldoende zijn.

Gratis ontvangen

Wil jij meer weten over de voordelen voor de huisarts, POH-GGZ, cliënt en zorgverzekeraars?

Ontvang kosteloos het PDF-document: de MatriXtoolbox voor POH-GGZ. Deel het eventueel met cliënten en professionals in jouw werkgebied.

------------
Stel je eens voor dat je een doelgerichte gesprekstechniek beheerst, zonder afhankelijk te zijn van complexe protocollen, wachtlijsten en dossiervorming. En dat je niet belast hoeft te worden met de oorzaak van het probleem. Zou dat jouw werk leuker maken? Maak het verschil met de MatriXmethode als kortdurende, doelgerichte coachingstechniek bij mentale klachten.

Ook interessant:

Al sinds de ontwikkeling van mijn MatriXmethode vanaf in 1991 gun ik iedereen de regie over het eigen hoofd. Als ontwikkelaar, spreker, auteur en trainer weet ik waarom zelfregie de basis is van een leven zonder complexe protocollen, het bijhouden van dossiers en langdurige gesprekken over de onderliggende oorzaak. Daarom willen professionals hun cliënten kortdurend, veilig en doelgericht helpen met hun mentale klachten. Zie jij ook de meerwaarde? Ik train je graag.
Reactie plaatsen

MEER WETEN?

Wil je je gesprekken effectiever maken?

Ontvang kosteloos één van de digitale boeken of publicaties in je mailbox. Voorkom moeilijke, tijdrovende trajecten en protocollen die het gesprek complex maken.

Krijg meetbaar effectievere resultaten met deze unieke en veilige methode, zonder te worden belast met de probleeminhoud.

Downloads MatriXmethode