Tinnitus

Tinnitus is een veelvoorkomend probleem waar weinig interventies voor worden aangeboden die daadwerkelijk effectief zijn. Dure hulpmiddelen zoals gehoorapparaten en medicatie biedt een tijdelijke verlichting, maar geen oplossing. En dat is logisch. Want als een suizend oor een mentale oorzaak heeft, dan zit de oplossing niet in een pilletje of apparaatje. Vaak hoort men om ermee te 'leren leven'. Maar als het probleem mentale oorzaak heeft, dan is het beter om iemand te helpen de regie te krijgen over zijn eigen hoofd.

Interventie bij tinnitus

Uit ervaring is gebleken dat de MatriXmethode goede resultaten behaalt als het gaat om oorsuizen/tinnitus en andere onverklaarbare (pijn)klachten. Vaak hebben cliënten al binnen enkele sessies hun suizend oor aanzienlijk verminderd. Dat is gemiddeld een hogere score dan de doorsnee methodieken die vaak worden toegepast. Ook gaat het sneller, want daarmee ga je direct naar de kern van het probleem, zijn er geen medische hulpmiddelen nodig en hoeft de oorzaak niet verteld te worden.

Zie jij de toegevoegde waarde om met minder woorden en het stellen van de juiste vragen mensen te helpen met tinnitus? Blijf uit de inhoud en ga voor een praktische aanpak.  Daarmee help je jouw cliënt de regie te krijgen over zijn eigen hoofd.

------------
Stel je eens voor dat je een doelgerichte gesprekstechniek beheerst, zonder afhankelijk te zijn van complexe protocollen, wachtlijsten en dossiervorming. En dat je niet belast hoeft te worden met de oorzaak van het probleem. Zou dat jouw werk leuker maken? Maak het verschil met de MatriXmethode als kortdurende, doelgerichte coachingstechniek bij mentale klachten.

Ook interessant:

Oorsuizen (tinnitus) verminderen: hoe effectief is het?
0
Oorsuizen (tinnitus) verminderen: hoe effectief is het?

Ingrid Stoop - Ontwikkelaar MatriXmethode

Oorsuizen (tinnitus) verminderen: hoe effectief is het?

Wil je effectieve coachingsgesprekken voeren?

Ontvang kosteloos één van de digitale boeken of publicaties in je mailbox. Voorkom moeizame, tijdrovende gesprekken. Stel de juiste vragen en voorkom een vol hoofd.

Krijg meetbaar effectievere resultaten met deze unieke en veilig toepasbare methode. Zonder dat je belast hoeft te worden met de probleem.

Downloads MatriXmethode