arrow_drop_up arrow_drop_down

Raad jij de MatriXmethode aan?

Ondanks dat dagelijks MatriXprofessionals anderen helpen met gedoe tussen de oren, komen er dagelijks problemen bij. Onnodig, want iedereen heeft de eigen oplossing. Ook al lijkt het te mooi om waar te zijn…

Jouw ervaring delen is daarom heel belangrijk. Want alleen dan beseffen anderen dat het ontdekken van de eigen oplossing zo krachtig en waardevol is.

Deel jouw ervaring met slechts één klik, zodat we samen het verschil maken:

kies een optie 

Google Reviews

Heb je een Gmail-account? Google is een belangrijk medium om anderen te laten weten hoe enthousiast je bent over de methode. En dit wordt steeds belangrijker. Dus deel nu jouw ervaring en enthousiasme met anderen.

Facebook

Er zijn nog steeds heel veel mensen dagelijks actief op Facebook. Zowel jong als oud. En ook zij hebben behoefte aan een snelle, veilige interventie bij het oplossen van mentale en psychische problemen. Gun je anderen ook de regie over het eigen hoofd? Deel dan jouw ervaring met de MatriXmethode.

LinkedIn

Ben je actief op LinkedIn? Daar vind je veel professionals die net zo geïnteresseerd zijn in deze interventietechniek als jij. Alleen ze weten het nog niet. Via het LinkedIn-profiel van pionier MatriXmethode Ingrid Stoop deel je jouw ervaring en enthousiasme.