arrow_drop_up arrow_drop_down

Krijg meer werkplezier als professional

Video's

Ontdek hoe, waarom en wanneer de MatriXmethode werkt. En waarom je het verschil maakt in de GGZ en jeugdzorg, met minder verwijzingen en méér effectiviteit. 

Onderzoeken

De methode lijkt simpel en is effectief. Toch is het niet eenvoudig. Waarom veel praten terwijl vaak maximaal drie sessies al voldoende zijn? Ontdek onze resultaten.

Modules en trainingen

Je krijgt alle tools, kennis en vaardigheden van de MatriXmethode. Deze tools zijn altijd veilig en effectief. Jouw MatriXtrainer helpt je in dit proces.. Inclusief PE-punten.

Andere professionals gingen je voor:

"Geweldig om zo effectief te coachen"
Toen ik kennis maakte met de MatriX methode ging er een nieuwe wereld voor me open. Ik ben de opleiding gaan doen en vind het geweldig om zo effectief te coachen. Fantastisch dat Ingrid dit heeft ontwikkeld en blijft optimaliseren!

Jessica van Es, logopedist

"Helemaal onder de indruk"

Ik was op zoek naar een passende methode om mijn cliënten snel en efficiënt te ondersteunen. Het verbaast met een heel kort, maar efficiënt toepassing. Ik ben helemaal onder indruk.

Veska Reuvekamp, POH-GGZ bij GZA

"Fantastisch"

Fantastische training! Matrix methode is kort, krachtig en effectief. Werken naar een oplossing in kort tijdsbestek, daar hou ik van.

Lilian Hoencamp, eigenaar De HR Hub

Digitale boeken MatriXmethode

Enkele sessies, vele resultaten

Ontdek de Alles-in-één-tool waarmee je als professional in jouw werkgebied gegarandeerd meer werkplezier krijgt. Zodat de persoon weer binnen enkele sessies op de rit is, dankzij jouw hulp.