arrow_drop_up arrow_drop_down

Voor professionals

Wil je meer werkgeluk en effectievere hulp? En een extra, bewezen tool in je gereedschapskist?

< 3

Vaak zijn slechts 3 of minder behandelingen voldoende 

3500+ 

Sinds 1991 passen duizenden professionals deze tool toe

100.000+

Samen hebben we nóg meer succesverhalen 

Video's

Ontdek hoe, waarom en wanneer de MatriXmethode werkt. En waarom dit het verschil maakt in de zorg door minder doorverwijzingen en meer effectiviteit. 

Onderzoeken

Veel resultaten die we delen lijken te mooi om waar te zijn. Waarom is iemand maanden of zelfs jaren onder behandeling bij een psycholoog, terwijl vaak maximaal 3 gesprekken voldoende zijn? Ontdek onze resultaten.

Training

Binnen 2 maanden krijg je alle tools, kennis en vaardigheden. Jouw MatriXtrainer helpt je in dit proces, zodat jij ook gedoe tussen de oren blijvend oplost én voorkomt. Inclusief PE-punten.

Andere professionals zijn ook enthousiast

"Geweldig om zo effectief te coachen"
Toen ik kennis maakte met de MatriX methode ging er een nieuwe wereld voor me open. Ik ben de opleiding gaan doen en vind het geweldig om zo effectief te coachen. Fantastisch dat Ingrid dit heeft ontwikkeld en blijft optimaliseren!

Jessica van Es, logopedist

"Helemaal onder de indruk"

Ik was op zoek naar een passende methode om mijn cliënten snel en efficiënt te ondersteunen. Het verbaast met een heel kort, maar efficiënt toepassing. Ik ben helemaal onder indruk.

Veska Reuvekamp, POH-GGZ bij GZA

"Fantastisch"

Fantastische training! Matrix methode is kort, krachtig en effectief. Werken naar een oplossing in kort tijdsbestek, daar hou ik van.

Lilian Hoencamp, eigenaar De HR Hub

Enkele gesprekken, vele effecten.

Ontdek de Alles-in-1-tool waarmee je als professional in jouw werkgebied gegarandeerd meer werkgeluk krijgt. Zodat dankzij jou de patiënt, cliënt, leerling of medewerker weer binnen enkele gesprekken op de rit is.