arrow_drop_up arrow_drop_down

Voor professionals die met mensen werken

Video's

Ontdek hoe, waarom en wanneer de MatriXmethode werkt. En waarom je het verschil maakt in de GGZ en jeugdzorg, met minder doorverwijzingen en méér effectiviteit. 

Onderzoeken

Veel resultaten en beloften die we delen lijken te mooi om waar te zijn. Maar waarom is iemand maanden of zelfs jaren onder behandeling bij een psycholoog, terwijl vaak maximaal 3 sessies voldoende zijn? Ontdek onze resultaten.

Modules en trainingen

Je krijgt alle tools, kennis en vaardigheden van de MatriXmethode. Deze tools zijn altijd veilig en effectief. Jouw MatriXtrainer helpt je in dit proces.. Inclusief PE-punten.

Andere professionals gingen je voor:

"Geweldig om zo effectief te coachen"
Toen ik kennis maakte met de MatriX methode ging er een nieuwe wereld voor me open. Ik ben de opleiding gaan doen en vind het geweldig om zo effectief te coachen. Fantastisch dat Ingrid dit heeft ontwikkeld en blijft optimaliseren!

Jessica van Es, logopedist

"Helemaal onder de indruk"

Ik was op zoek naar een passende methode om mijn cliënten snel en efficiënt te ondersteunen. Het verbaast met een heel kort, maar efficiënt toepassing. Ik ben helemaal onder indruk.

Veska Reuvekamp, POH-GGZ bij GZA

"Fantastisch"

Fantastische training! Matrix methode is kort, krachtig en effectief. Werken naar een oplossing in kort tijdsbestek, daar hou ik van.

Lilian Hoencamp, eigenaar De HR Hub

Enkele sessies, vele resultaten.

Ontdek de Alles-in-één-tool waarmee je als professional in jouw werkgebied gegarandeerd meer werkgeluk krijgt. Zodat de persoon weer binnen enkele sessies op de rit is, dankzij jouw hulp.