arrow_drop_up arrow_drop_down

WAT WIL JE BEKIJKEN?

VIDEO'S

Ontdek hoe, waarom en wanneer de MatriXmethode werkt. En waarom dit zorgt voor aanzienlijk minder verwijzingen en méér werkgeluk in de GGZ en jeugdzorg.

ONDERZOEKEN

De methode is simpel, maar niet eenvoudig. De verrassend resultaten tonen aan dat het werkt. Vaak zijn drie sessies al voldoende voor blijvend resultaat.

MatriXtraining Traditioneel met Ingrid Stoop

MODULES EN TRAININGEN

Krijg alle tools, kennis en vaardigheden voor aantoonbare resultaten bij het oplossen én voorkomen van mentale en psychische problemen. Inclusief PE-punten.

ANDEREN GINGEN JE AL VOOR:

"Geweldig om zo effectief te coachen"
Toen ik kennis maakte met de MatriX methode ging er een nieuwe wereld voor me open. Ik ben de opleiding gaan doen en vind het geweldig om zo effectief te coachen. Fantastisch dat Ingrid dit heeft ontwikkeld en blijft optimaliseren!

Jessica van Es, logopedist

"Helemaal onder de indruk"

Ik was op zoek naar een passende methode om mijn cliënten snel en efficiënt te ondersteunen. Het verbaast met een heel kort, maar efficiënt toepassing. Ik ben helemaal onder indruk.

Veska Reuvekamp, POH-GGZ bij GZA

"Fantastisch"

Fantastische training! Matrix methode is kort, krachtig en effectief. Werken naar een oplossing in kort tijdsbestek, daar hou ik van.

Lilian Hoencamp, eigenaar De HR Hub

KLEINE MOEITE, GROTE WAARDE

Ontdek de 'Alles-in-één-tool' waarmee je als professional in jouw werkgebied gegarandeerd méér werkplezier krijgt. En de cliënt binnen enkele sessies weer op de rit is, zonder dat je wordt belast met de oorzaak. Je ontdekt het in het digiboek.