arrow_drop_up arrow_drop_down

WAT WIL JE BEKIJKEN?

VIDEO'S

Ontdek hoe, waarom en wanneer de MatriXmethode werkt. En waarom dit zorgt voor aanzienlijk minder verwijzingen en méér werkgeluk in de GGZ en jeugdzorg.

ONDERZOEKEN

De methode is simpel, maar niet eenvoudig. De verrassend resultaten tonen aan dat het werkt. Vaak zijn drie sessies al voldoende voor blijvend resultaat.

MatriXtraining Traditioneel met Ingrid Stoop

MODULES EN TRAININGEN

Krijg alle tools, kennis en vaardigheden voor aantoonbare resultaten bij het oplossen én voorkomen van mentale en psychische problemen. Inclusief PE-punten.

ANDEREN ZIJN OOK ENTHOUSIAST:

"Wondermiddel"
Snelle doorstroming, korte wachtlijst, binnen de praktijk. De patiënt hoeft het eigen risico niet te gebruiken. Allemaal voordelen. Daarom noem ik het een wondermiddel.
Saboor Abed, Huisartsenpraktijk Abed in Barneveld

"Helemaal onder de indruk"

Ik was op zoek naar een passende methode om mijn cliënten snel en efficiënt te ondersteunen. Het verbaast met een heel kort, maar efficiënt toepassing. Ik ben helemaal onder indruk.

Veska Reuvekamp, POH-GGZ bij GZA

"90% wordt in de praktijk behandeld"

Het aantal doorverwijzingen naar een psycholoog is enorm gedaald. 90 tot 95% wordt hier in de praktijk behandeld. 

Adrie van der Wijst, POH-GGZ bij GC

Harderwijk

KLEINE MOEITE, GROTE WAARDE

Ontdek de 'Alles-in-één-tool' waarmee de wachtlijst en het aantal verwijzingen aanzienlijk worden verkort. En de cliënt binnen enkele sessies weer op de rit is, zonder afhankelijkheid van complexe protocollen. Je ontdekt het in het digiboek.