Ontdek het geheim van de effectieve interventie bij onverwerkte emoties

Zes onbewerkte coachingsvideo's krijgen en ineffectieve, tijdrovende gesprekken voorkomen? Krijg inzichten in de unieke aanpak bij emotionele én cognitieve hulpvragen:

 • Begin met gerichte vragen stellen, stop met adviseren en tips geven
 • Ontdek hoe je voorkomt dat je verdwaalt in het probleemverhaal
 • Zie hoe ook jij oplossingsgericht kan coachen
 • Ontdek hoe jouw hoofd opgeruimd blijft
 • Weet hoe je al met één gesprek positief resultaat krijgt
50%
Binnen enkele seconden ontvang je de 6 coachingsvideo's
Ontdek ook hoe je in één oplossingsgericht gesprek direct tot de kern van het probleem komt, inclusief tips en inzichten. Uitschrijven kan met één klik.
ja, ontvang 6 video's
Video bekijken
Binnen één minuut kosteloos in je mailbox
3500+
Al duizenden professionals gingen je voor

6

Onbewerkt videomateriaal van 6 coachingsgesprekken

4,6

Hoge klantwaardering (Google: gemiddeld 4,6 van de 5 sterren)

Kimm Govers

Kimm Govers

Ambulant Hulpverlener bij Topaze

"Scheelt tijd, geld en gedoe"

Met het oefenen van de matrixmethode ben ik bevrijd van een “klote”gevoel en angst die me al een tijdje dwars zat. Zomaar opgelost. Het lijkt wel een aangeboord toverstafje en met wat sturing doe je het zelf: echt tof! Word hier blij van en zou het iedereen aan willen raden..... geen lange sessies! Scheelt tijd, geld en gedoe.
onverwerkte emoties

Breed toepasbare interventie bij het verwerken van emoties (en cognitieve klachten)

Mensen willen, mogen, durven en willen niet (meer) praten over hun echte problemen. Adviezen van anderen zijn goedbedoeld, maar lossen het probleem niet op. Soms heeft iemand jaren last van onverwerkte emoties zoals seksueel misbruik, angsten of trauma's. Het is onveilig om erover te praten met coaches en hulpverleners. De specifieke zaken houden ze achter en verwerken de nare gebeurtenissen niet.

Enkele kenmerken van niet-verwerkte emoties zijn:

 1. Depressie
 2. Stress
 3. Vermijdingsgedrag
 4. Slaapproblemen/nachtmerries
 5. Gedragsproblemen
 6. Lichamelijke klachten
 7. Herbelevingen

Wat denk je dat het voorkomen van psychisch ziekteverzuim dagelijks oplevert? Naast 500 euro per cliënt per dag óók een blije hulpvrager, professional, werkgever en zorgverzekeraar. Thuis op de bank wordt het mentale probleem niet opgelost. Mensen willen zelfstandig en onafhankelijk eigen keuzes kunnen maken. Dat lukt beter met een opgeruimd hoofd dan met een vol hoofd.

 • Ontvang binnen enkele seconden de e-mail met een interessante en waardevolle link
 • Inclusief drie coachingsvideo's bij emotionele klachten (EQ) en drie video's over cognitieve problemen (IQ)
 • Ontdek hoe deze interventie werkt, welke vragen er gesteld worden, wat het resultaat is van de coaching
"Snel en effectief"

MatriXmethode is een razendsnelle en effectieve methode om mentale en emotionele belemmeringen aan te pakken en los te laten. Wat is zo bijzonder aan de methode: je hebt de regie in handen, je hoeft je ‘verhaal ‘ NIET te vertellen. Herhaaldelijk vertellen van je verhaal, verankert dit verhaal nog sterker in je brein. Voor CEO en managers zeer geschikt. Je hoeft je ziel niet bloot te leggen Je beperkende gedachtes, emoties en daardoor de kern van je ongewenst gedrag wordt aangepakt. Snel en effectief. Kan zelfs telefonisch!

Marvin Sutherland
Marvin Sutherland - High Impact Leadership & High Performance Teams bij Essential Leadership Teams & Business
"Bijzonder inventieve, snelle methode"

Voor mij was de grootste eye-opener dat ik met een relatief korte en duidelijke instructie patiënten/cliënten heel veel rust kan geven, of beter gezegd: zij geven zichzelf meer rust, minder lading, ademruimte en levenslust. De MatrixMethode is een bijzonder inventieve en snelle methode om negatief gekleurde ervaringen te neutraliseren.

Sandra Huygens
Sandra Huygens Tholen, Meewerkend teamleider en POH-GGZ

Mijn naam is Ingrid Stoop, de ontwikkelaar van de MatriXmethode. Ik stelde een paar specifieke vragen een een veertienjarige die met zijn overvolle hoofd geen raad wist. Die vragen kwamen in mij op en deze stelde de jongen in staat zelf denkbeeldig zijn hoofd met deurtjes te regisseren. De gesloten deurtjes verbrandde hij, nadat hij ze met een koevoet opengebroken had, in een vulkaantje buiten zijn hoofd. Toen kon hij bij zijn verborgen informatie komen. De kracht van der verbeelding bleek dé manier om mentale blokkades en belemmeringen aan te pakken.

Zo ontstond deze Nederlandse, kortdurende en doelgerichte coachingsinterventie. Deze is veilig toepasbaar bij cognitieve hulpvragen én het verwerken van emoties of andere belemmeringen en blokkades.. Inmiddels zijn er honderden professionals dagelijks actief om cliënten, patiënten, leerlingen, werknemers en andere hulpvragers succesvol te begeleiden naar eigen oplossingen.

Mijn missie ontstond: "Iedereen de regie over het eigen hoofd". Deze aanpak biedt een uitweg voor professionals en cliënten die vastlopen door vele gesprekken die gevoerd worden, steeds meer administratieve taken en complexe protocollen. De professional begeleidt, de probleeminhoud blijft buiten beschouwing en beiden houden de focus.

onverwerkte emoties

Dennis Rijnders
Dennis Rijnders, POH GGZ Noord Limburg via Praktijksteun

Ik miste een tool met snel resultaat en effect voor de klant. Ik zie heel veel mogelijkheden met veel minder psychische belasting voor mijzelf.

Wendel Slingerland - Bedrijfsarts-adviseur bij 12Support

Meteen heb ik ervaren dat het echt werkt. Echt verbluffend. Waarom doet iedereen dit nog niet? 

Twan van Tilburg
Twan van Tilburg - Trainer, coach en vertrouwenspersoon
Met deze tool help ik regelmatig de man of vrouw uit de dynamische hoog risico sector om zelf weer de regie te krijgen over het eigen hoofd, ook als andere interventietechnieken niet blijken te werken. Echt een aanrader, ook om de intercollegiale hulp te steunen.

Hoe emoties doelgericht en snel worden verwerkt

Krijg inzichten in de coachingsinterventie die binnen één gesprek per hulpvraag positieve en blijvende resultaten geeft. Bijvoorbeeld bij het verwerken van emotionele fragmenten van situaties.

Zie meteen de glimlach op het gezicht van de cliënt wanneer deze de eigen belemmeringen en blokkades zelf oplost.

Als jij een coach of hulpverlener bent die een doelgerichte interventie mist met blijvend resultaat, dan is dit iets voor jou. Inclusief drie extra video's over deze interventie bij het verwerken van andere mentale klachten, zoals tinnitus en volle hoofden.

50%
Binnen enkele seconden ontvang je de 6 coachingsvideo's
Krijg inzichten in de oplossingsgerichte interventie bij mentale klachten. Inclusief tips en inzichten.
ja, 6 video's ontvangen
Video bekijken