Ontdek het geheim van de effectieve interventie bij IQ- en EQ-hulpvragen

  • Zo stel je specifieke vragen, zonder advies en tips te geven
  • Je komt direct tot de kern, zonder te verdwalen in probleemverhalen
  • Het positief effect is blijvend, ook na één gesprek
  • Jouw hoofd blijft opgeruimd met deze non-verbale interventie
  • Voorkom moeizame gesprekken met simpele, doelgerichte vragen
50%
Binnen enkele seconden ontvang je de 6 coachingsvideo's
Ontdek ook hoe je in één oplossingsgericht gesprek direct tot de kern van het probleem komt, inclusief tips en inzichten. Uitschrijven kan met één klik.
ja, ontvang 6 coachingsvideo's
Video bekijken
Binnen één minuut kosteloos in je mailbox
Kimm Govers

Ambulant Hulpverlener bij Topaze

Met het oefenen van de matrixmethode ben ik bevrijd van een “klote”gevoel en angst die me al een tijdje dwars zat. Zomaar opgelost. Het lijkt wel een aangeboord toverstafje en met wat sturing doe je het zelf: echt tof! Word hier blij van en zou het iedereen aan willen raden..... geen lange sessies! Scheelt tijd, geld en gedoe.

Mijn naam is Ingrid Stoop, de ontwikkelaar van de MatriXmethode. Ik stelde in 1991 één specifieke vraag aan een jongen van 14 vóórdat ik de MatriXmethode ontwikkelde. Hij had een overvol hoofd. Die vragen die ik stelde zorgde ervoor dat hij informatie wél op de juiste manier onthield en terugvond. Hij wist toen hoe hij zelf de regie had over zijn eigen denkproces dankzij de kracht van de verbeelding.

Dankzij jarenlange ervaring en duizenden coachings, is deze vraagtechniek bij veel cliënten en professionals de doorbraak bij mentale blokkades en belemmeringen (IQ en EQ).

Mijn missie is: "Iedereen de regie over het eigen hoofd". Deze aanpak biedt een helpende hand voor professionals en hun cliënten die moeizame, vastgelopen gesprekken over mentale problemen willen voorkomen of doorbreken. De professional begeleidt de persoon die zelf een eigen oplossing bedenkt en toepast, zonder dat de probleeminhoud gedeeld hoeft te worden.

onverwerkte emoties

"Snel en effectief"

MatriXmethode is een razendsnelle en effectieve methode om mentale en emotionele belemmeringen aan te pakken en los te laten. Wat is zo bijzonder aan de methode: je hebt de regie in handen, je hoeft je ‘verhaal ‘ NIET te vertellen. Herhaaldelijk vertellen van je verhaal, verankert dit verhaal nog sterker in je brein. Voor CEO en managers zeer geschikt. Je hoeft je ziel niet bloot te leggen Je beperkende gedachtes, emoties en daardoor de kern van je ongewenst gedrag wordt aangepakt. Snel en effectief. Kan zelfs telefonisch!

Marvin Sutherland
Marvin Sutherland - High Impact Leadership & High Performance Teams bij Essential Leadership Teams & Business
"Bijzonder inventieve, snelle methode"

Voor mij was de grootste eye-opener dat ik met een relatief korte en duidelijke instructie patiënten/cliënten heel veel rust kan geven, of beter gezegd: zij geven zichzelf meer rust, minder lading, ademruimte en levenslust. De MatrixMethode is een bijzonder inventieve en snelle methode om negatief gekleurde ervaringen te neutraliseren.

Sandra Huygens
Sandra Huygens Tholen, Meewerkend teamleider en POH-GGZ
Dennis Rijnders
Dennis Rijnders, POH GGZ Noord Limburg via Praktijksteun

Ik miste een tool met snel resultaat en effect voor de klant. Ik zie heel veel mogelijkheden met veel minder psychische belasting voor mijzelf.

Wendel Slingerland - Bedrijfsarts-adviseur bij 12Support

Meteen heb ik ervaren dat het echt werkt. Echt verbluffend. Waarom doet iedereen dit nog niet? 

Twan van Tilburg
Twan van Tilburg - Trainer, coach en vertrouwenspersoon
Met deze tool help ik regelmatig de man of vrouw uit de dynamische hoog risico sector om zelf weer de regie te krijgen over het eigen hoofd, ook als andere interventietechnieken niet blijken te werken. Echt een aanrader, ook om de intercollegiale hulp te steunen.