Werk jij het hardst tijdens je gesprekken over emotionele klachten?

 1. Je hoofd raakt voller door het aanhoren van de probleemverhalen
 2. Symptomen vaststellen en dossiers bijhouden zijn vaak tijdrovend en moeizaam
 3. De in te zetten therapie en interventies zijn niet altijd effectief

Voorkom tijdrovende en ineffectieve gesprekken, ontvang zes onbewerkte coachingsvideo's over onverwerkte emoties:

 • Hoe de MatriXmethode werkt
 • Voorkom dat je belast wordt met de probleeminhoud
 • Herken hoe jouw hoofd opgeruimd blijft
50%
Binnen één minuut ontvang je de video's
Krijg inzichten in de veilige toe te passen gesprekstechniek bij mentale klachten. Inclusief tips en inzichten.
ja, video's gratis ontvangen
Video bekijken
Ontvang zes video's binnen één minuut in je mailbox
Twan van Tilburg
Twan van Tilburg - Trainer, coach en vertrouwenspersoon
Met deze tool help ik regelmatig de man of vrouw uit de dynamische hoog risico sector om zelf weer de regie te krijgen over het eigen hoofd, ook als andere interventietechnieken niet blijken te werken. Echt een aanrader, ook om de intercollegiale hulp te steunen.
Wendel Slingerland - Bedrijfsarts-adviseur bij 12Support

Meteen heb ik ervaren dat het echt werkt. Echt verbluffend. Waarom doet iedereen dit nog niet? 

Dennis Rijnders
Dennis Rijnders, POH GGZ Noord Limburg via Praktijksteun

Ik miste een tool met snel resultaat en effect voor de klant. Ik zie heel veel mogelijkheden met veel minder psychische belasting voor mijzelf.

onverwerkte emoties

Veilig toepasbare methode bij het verwerken van emoties en meer

Veel mensen hebben soms jaren last van onverwerkte emoties zoals seksueel misbruik, angsten of trauma's. Vaak moet inhoudelijk gepraat worden over het probleem, terwijl iemand dat liever niet wil uit angst of schaamte

Enkele symptomen van niet-verwerkte emoties zijn:

 1. Depressie
 2. Vermijdingsgedrag
 3. Angsten
 4. Gedragsproblemen
 5. Lichamelijke klachten

Voorkom een nóg hogere werkdrukziekteverzuim en dossiervorming. Met deze gesprekstechniek blijf je uit de probleeminhoud van de mentale klacht. Jouw hoofd blijft opgeruimd, zelfs als andere therapieën of behandelwijzen niet (voldoende) hebben gewerkt.

Je ontvangt binnen enkele minuten per e-mail de link van drie coachingsvideo's bij emotionele klachten en drie video's over cognitieve problemen. Zo zie je hoe het werkt, waarom het werkt en wat het oplevert voor jou en je hulpvrager.

30+

Expert-jaren in mentale gezondheid

8

Boeken geschreven en gepubliceerd

500+
Dagelijks actieve professionals

4000+
Succesvolle gesprekken per week

Dit is Ingrid Stoop, de ontwikkelaar van de MatriXmethode. Ze ontdekte als eerste interventie in Nederland een kortdurende, doelgerichte gesprekstechniek die veilig toepasbaar is bij cognitieve hulpvragen én het verwerken van onverwerkte emoties en andere sentimentele problemen.

Inmiddels zijn er honderden professionals dagelijks actief om cliënten, patiënten, leerlingen, werknemers en andere hulpvragers succesvol te helpen.

Haar missie ontstond: "Regie over eigen hoofd". Deze aanpak biedt een uitweg voor de oplopende wachtlijsten, groter wordende dossiers en complexe protocollen. De professional begeleidt, de hulpvrager gaat zelf aan het werk, waarbij de probleeminhoud buiten beschouwing wordt gelaten..

onverwerkte emoties

"Snel en effectief"

Matrix Methode is een razendsnelle en effectieve methode om mentale en emotionele belemmeringen aan te pakken en los te laten. Wat is zo bijzonder aan de Matrix methode: je hebt de regie in handen, je hoeft je ‘verhaal ‘ NIET te vertellen. Herhaaldelijk vertellen van je verhaal, verankert dit verhaal nog sterker in je brein. Voor CEO en managers zeer geschikt. Je hoeft je ziel niet bloot te leggen Je beperkende gedachtes, emoties en daardoor de kern van je ongewenst gedrag wordt aangepakt. Snel en effectief. Kan zelfs telefonisch!

Marvin Sutherland
Marvin Sutherland - High Impact Leadership & High Performance Teams bij Essential Leadership Teams & Business
"Bijzonder inventieve, snelle methode"

Voor mij was de grootste eye-opener dat ik met een relatief korte en duidelijke instructie patiënten/cliënten heel veel rust kan geven, of beter gezegd: zij geven zichzelf meer rust, minder lading, ademruimte en levenslust. De MatrixMethode is een bijzonder inventieve en snelle methode om negatief gekleurde ervaringen te neutraliseren.

Sandra Huygens
Sandra Huygens Tholen, Meewerkend teamleider en POH-GGZ

Hoe onverwerkte emoties veilig worden verwerkt

Ben je op zoek naar een effectieve therapie, behandelwijze of interventie, maar wil je liever niet belast worden met de probleeminhoud? Wil je méér werkplezier én een opluchting of langverwachte glimlach zien bij je cliënt? 

Ontdek hoe onverwerkte emoties en de daarbij horende symptomen op een unieke manier worden aangepakt. Inclusief drie extra video's over deze interventie bij het verwerken van andere mentale klachten, zoals tinnitus en volle hoofden.

50%
Binnen één minuut ontvang je de video's
Krijg inzichten in de veilige toe te passen gesprekstechniek bij mentale klachten. Inclusief tips en inzichten.
Ja, video's ontvangen
Video bekijken
arrow_drop_up arrow_drop_down