"EERST ZIEN, DAN GELOVEN"-SESSIES - SOLK EN TINNITUS

Hoe je onverklaarbare (pijn)klachten verlicht, zonder medicatie

Er zijn veel mensen die last hebben van onbegrepen klachten zoals een piep in het oor, migraine of buikpijn. Het zorgt voor spanning, concentratie- en geheugenverlies, slaapproblemen, angst of depressie. Medicatie en dure hulpmiddelen verdooft of verlicht het probleem tijdelijk, maar bieden geen oplossing. Vaak moet iemand er mee 'leren leven', maar met deze constatering nemen wij geen genoegen.


In de afgelopen jaren heeft Ingrid Stoop, ontwikkelaar van de MatriXmethode, honderden mensen kunnen helpen om zulk soort klachten aan te pakken. Met haar innovatieve aanpak krijg je de regie over het eigen hoofd. Daarmee wordt op een verrassend krachtige manier onbegrepen klachten het hoofd geboden. 


Met de MatriXmethode als coachingsinterventie is het niet nodig om inhoudelijk te praten over de oorzaak van het probleem. Wel ontdek en ervaar je zelf hoe deze interventie werkt bij onbegrepen klachten, zonder afhankelijk te worden van medicatie of apparaten.


Hoe zou het zijn als niet over het probleem gepraat hoeft te worden en binnen één uur duidelijk wordt hoe de klacht wordt verminderd en verlicht?Ontdek (en ervaar) hoe deze gesprekstechniek werkt bij onbegrepen klachten zoals migraine en oorsuizen.

  • Voor professionals
  • Uitleg en live sessies met ontwikkelaar Ingrid Stoop
  • Online (geen opname), met of zonder dat je in beeld komt
  • Interactief, inclusief ruimte voor vragen 
WANNEER EN TOEGANG KRIJGEN?
"JE ZOU HET MOETEN MEEMAKEN"
Wat ik wil zeggen is dat de kracht van de MatriXmethode iets is dat je niet kunt zien, maar eigenlijk zou je het moeten meemaken. Ik ga ervan uit dat het een aanwinst is die in alle teams vertegenwoordigd zou moeten zijn. Want het geeft je echt iets in hand waarmee je ervoor zorgt dat er sneller oplossingen zijn om ook tot andere veranderingen te kunnen komen.
Wijkcoach Enschede
Milko van Munster - Wijkcoach Enschede
"ZONDER PARECETEMOL"

Afgelopen maand de MatriXmethode training gevolgd en al wat mensen kunnen helpen hiermee, oa. iemand die zich realiseerde dat pijnklachten weg waren zonder er paracetamol voor genomen te hebben, weer iemand anders kon oude boosheid eenvoudig loslaten. Zo mooi om te doen. En zo simpel.

Riet de Wit
Riet de Wit - Website-Coach

WANNEER?

Training Module SOLK en tinnitus

13

OKT

19:30

LIVE EN ONLINE

- Wanneer: Woensdag 13 oktober 2021

- Tijd: Van 19:30 tot 20:30 uur

- Live via Zoom met Ingrid Stoop

- Interactief, inclusief vragen en antwoorden

Training Module SOLK en tinnitus

30

NOV
19:30

LIVE EN ONLINE

- Wanneer: Dinsdag 30 november 2021

- Tijd: Van 19:30 tot 20:30 uur

- Live via Zoom met Ingrid Stoop

- Interactief, inclusief vragen en antwoorden

Training Module SOLK en tinnitus

1

FEB
19:30

LIVE EN ONLINE

- Wanneer: Dinsdag 1 februari 2021

- Tijd: Van 19:30 tot 20:30 uur

- Live via Zoom met Ingrid Stoop

- Interactief, inclusief vragen en antwoorden

arrow_drop_up arrow_drop_down