"Iedereen de regie over het eigen hoofd"

Daar staan we iedere dag voor op

Je kent ze wel, mensen die heel krachtig in het leven staan, zonder angsten en andere blokkades en belemmeringen. Onbevreesd pakken ze alles aan en maken eigen keuzes. Wij gunnen dat iedereen met plezier de eigen weg bewandelt en zichzelf ontwikkelt. En we weten dat dit kan. Zonder herbelevingen, zonder vermoeiende, ellenlange gesprekken over de inhoud en trajecten of ander nodeloos gedoe.

Krijg de regie over de eigen mentale processen. Deze zelfbeschikking is namelijk niet zoek. De enige belemmeringen zijn de eigen denkprocessen die de gezonde processen in het hoofd verstoren.

Hoe trauma verwerken

SNEL, VEILIG EN EFFECTIEF

Wij maken ons er sterk voor dat zo veel mogelijk mensen de regie hebben over hun eigen denken en handelen. Met een krachtige aanpak waarmee individuen de regie over hun eigen hoofd gaan voeren: een veilige en snelle methode die al duizenden mensen heeft geholpen. Een manier waarbij de persoon zelf de inhoud van zijn verleden niet deelt. Een strategie waarmee iedereen op een subtiele, zachte manier verrassend snel en makkelijk afrekent met belemmerende herinneringen en doemscenario’s.

1991

Sinds 1991 de expert in het positieve aanpakken van mentale klachten

475+
Honderden actieve professionals die de methode inzetten
100.000+
Dagelijks vergroot het aantal gezamenlijke successen
Tas MatriXmethode

ONZE VISIE: VOOR IEDEREEN, VAN IEDEREEN

Met de MatriXmethode wordt iedereen (weer) regisseur over zijn eigen hoofd. Het is een interventietechniek die dieper gaat dan het – zichtbare – gedrag. Het raakt de overtuigingen die ten grondslag liggen aan het gedrag. Daar moeten de veranderingen plaatsvinden om tot de enige juiste en effectieve oplossing te komen.

AANPAK BIJ COGNITIEVE EN EMOTIONELE HULPVRAGEN

Professionals die worden opgeleid hebben geen behoefte aan langdurige behandeltrajecten waarbij ze vooral veel over hun klachten praten. Ze willen snel van hun probleem af zodat ze weer prettig kunnen leven.

Iedereen op de wereld verdient het om (weer) de baas te zijn over het eigen hoofd en eigen leven. Professionals in de geestelijke gezondheidszorg, hulpverlening, jeugdzorg en andere organisaties helpen anderen om weer zelf 100% de eigen regie te krijgen en te behouden over het eigen hoofd.

Een professional die de MatriXmethode toepast, helpt de ander, alle leeftijden en IQ’s, de eigen onbewuste, belemmerende strategie te ontdekken en te vervangen door een zelfgekozen strategie die problemen oplost. Mensen worden daardoor sterk en onafhankelijk.

Ingrid traint professionals met de MatriXmethode

TRAINEN VAN PROFESSIONALS

Wij trainen de MatriXmethode aan professionals met minimaal HBO-werk- of denkniveau die met mensen werken, zodat wereldwijd zo veel mogelijk mensen die zelfregie ontwikkelen. Zo kan iedereen de eigen mentale en/of psychische problemen preventief voorkomen en verwerken.

Wij gaan een langdurige relatie aan met de professionals die onze missie en visie onderstrepen. Ze werken optimaal samen om de missie nog krachtiger uit te voeren.

De kracht:

  • Effectiviteit – De resultaten laten zien dat de aanpak werkt.
  • Beschikbaarheid – Extra tools naast alles dat je al succesvol gebruikt bij de aanpak van mentale problemen, ook online
  • Zelfregie – Ook jongeren krijgen (weer) de regie over het eigen hoofd
  • Toepasbaarheid – Voor iedereen met een eigen hulpvraag
  • Snelheid – Korte trajecten en zonder dossiervorming direct tot de kern van het probleem

Onze kernwaarden:

  • Assertief – We zetten vol overtuiging alle stappen voor onze missie
  • Transparant – In onze omgang met elkaar en anderen zijn we open, eerlijk en congruent
  • Functioneel – Onze communicatie over de aanpak is concreet en praktisch toepasbaar 
  • Oprecht – Onze samenwerking is eerlijk, respectvol en integer
  • Open-minded – We staan open voor nieuwe doelgroepen, informatie en inzichten

MAAK EEN KEUZE:

Video bekijken
Bekijk waarom professionals en hulpvragers enthousiast zijn.
Download over de MatriXmethode
Ontvang een digiboek, publicatie of inzicht in je mailbox.
Leren klokkijken en kalender begrijpen
Krijg toegang tot (online) activiteiten over de methode.