arrow_drop_up arrow_drop_down

LIVE (ONLINE) LEZING

HOE EEN ANGST OF TRAUMA SUCCESVOL WORDT VERWERKT BINNEN ÉÉN SESSIE

  • Live en online (via Zoom) met ontwikkelaar Ingrid Stoop
  • Zonder herbeleving en de oorzaak van het probleem te delen
  • Beperkt aantal deelnemers
  • Geen opname of herhaling
  • Inclusief vragen en antwoorden

"Waarom is dit niet gratis?" vraag je jezelf misschien af. Gratis is niets waard en dan neem je deze aanpak niet serieus. Je krijgt het resultaat van jarenlange ontwikkelingen, vele trainingen en ervaring.

wanneer en waar?


Agnes Meijboom

Agnes Meijboom

Eigenaar 'Mijnhoofdzitvol.coach'

“10 jaar geleden afgekeurd, nu werkt hij weer in een winkel”

Ik heb het afgelopen jaar een PTSS-er geholpen die 10 jaar geleden is afgekeurd, niet meer uit huis kwam en vervolgens toch weer in een loopbaantraject is gezet. Deze client heeft met de MatriXmethode zijn hoofd opgeruimd en angsten geneutraliseerd. Deze client kan nu weer zelfstandig boodschappen doen, hij sport en werkt weer in een winkel. En dat te bedenken dat hij 10 jaar niet naar buiten kwam, niet meer onder de mensen was en niet meer werkte.

25

JAN
19:30

Live en online: Kijk (en doe mee) met de angst- en trauma-sessie

Let op: beperkte beschikbaarheid.


Met ontwikkelaar Ingrid Stoop en een voor haar onbekende deelnemer.

3

MRT
9:00

Live en online: Kijk (en doe mee) met de angst- en trauma-sessie

Let op: beperkte beschikbaarheid.


Met ontwikkelaar Ingrid Stoop en een voor haar onbekende deelnemer.

Ingrid Stoop, ontwikkelaar MatriXmethode

WETEN OF, HOE EN WAAROM HET WERKT?

Voor veel mensen klinkt het te mooi om waar te zijn. Een angst of trauma oplossen binnen één sessie. Soms gaat iemand daarvoor maanden naar een coach of psycholoog. Dus waarom werkt dit wel? En zo snel? Wat is het addertje onder het gras?

Om je gerust te stellen: er is geen addertje of loze belofte.

Je krijgt het resultaat van jarenlange studies, opleidingen en duizenden coachings. Ingrid Stoop, ontwikkelaar van de MatriXmethode, ontdekte in 1991 de werking van het praktische brein. En vanaf die dag ging het snel. Van een altijd volle praktijk naar vele trainingen en interesse vanuit de wetenschap.

Deze avond is een unieke kans om de effectiviteit en werking te ontdekken. Ingrid besteedt haar tijd aan het verder ontwikkelen van de methode en trainingen. Daarom heeft ze geen tijd voor coaching, maar uitsluitend voor deze avond maakt ze een uitzondering.

Tip: grijp de kans om live de MatriXmethode te ervaren. Zonder de inhoud van het probleem te delen. Ontdek zelf hoe veilig, snelwerkend en effectief de MatriXmethode is.

DEZE UNIEKE KANS PAKKEN?

aanwezig zijn