Online training volgen en PE punten behalen?

Online PE punten halen

PE-punten, veel professionals uit onder andere de zorg of hulpverlening hebben deze punten nodig om hun beroep (te mogen blijven) uit te oefenen. Dit onderdeel van Permanente Educatie is tegenwoordig ook online mogelijk. Maar hoe haal je het minimum aantal punten dat nodig is? En hoe krijg je online de juiste kennis en vaardigheden om het verschil te maken in je werk met bijvoorbeeld mentale klachten?

Natuurlijk is het belangrijk om jezelf continue te blijven ontwikkelen en bijscholen (of omscholen). Je krijgt daarbij meer kennis, inzichten en tools om toe te passen om je werk nog succesvoller te maken. Toch zijn niet alle online trainingen geschikt als de deelnemende professional de geleerde stof daarna loslaten. Dat is jammer, vooral als de cursist de mogelijkheid krijgt om zijn werk leuker en minder belastend te maken.

Online PE punten halen

Er is een coachingsinterventie die kortdurend ingezet kan worden en online te leren is binnen enkele weken. Veel professionals hebben daar baat bij, want met deze interventie wordt niet de professional maar juist de cliënt aan het werk gezet. Ook hoeft de inhoud van de hulpvraag niet gedeeld te worden met de coach/professional.

Met de MatriXmethode krijg je een manier van vragen stellen in handen die ervoor zorgt dat vaak één tot drie sessies per hulpvraag voldoende zijn. De training is geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen (de accreditaties vind je op onze site) en daardoor krijg je PE-punten. Naast de punten krijg je een veilig en doelgerichte coachingsinterventie die direct toepasbaar is bij mentale hulpvragen van je cliënten.

Alles-In-Eén-training

De Alles-In-Eén-training Online start maandelijks met een kleine groep deelnemers. De training gaat over het bieden van professionele hulp bij emotionele als cognitieve klachten:


Je krijgt de theorie online via blended-learning en oefent met je medecursisten tijdens de online oefendagdelen. Tijdens deze locatie-onafhankelijke training kan je onbeperkt volgen in je eigen tijd gedurende het traject.


Ik vind het heel fijn om thuis te leren. Dan heb ik de tijd en rust om alles goed te bekijken - Willianne Verhoog, Maatschappelijk werker bij Kwadraad


Samen oefenen kan ook heel goed en ik vind het ook leerzaam om het anderen te zien doen. Verder vooral de mix houden die er nu is van e-learning, oefenen, theorie, elkaar coachen, etc. Mooie module! - Marije de Bruijn, Gezinswerker bij Lokalis

Ook online kan je als professional PE-punten halen om jezelf te blijven ontwikkelen. Permanente Educatie is tegenwoordig makkelijker dan ooit omdat je de training in je eigen tempo en eigen tijd kunt volgen. Een goed alternatief is een training van de MatriXmethode. Door het volgen van de training krijg je de kennis en vaardigheden om veilig en doelgericht cliënten te kunnen helpen met hun mentale problemen.

------------

Ben je een professional en wil je het verschil maken? De MatriXmethode biedt een kortdurende, veilige en doelgerichte coachingsinterventie. Uit onderzoek en ervaringen blijkt dat cliënten vaak binnen één tot drie sessies van hun hulpvraag af zijn.

Ook interessant:

MEER WETEN?

Effectieve gesprekken en blije cliënten krijgen?

Krijg inzichten in hoe je je cliënt effectief begeleidt naar zijn eigen oplossing bij IQ- en EQ-hulpvragen. Zonder dat je belast hoeft te worden met de probleeminhoud.

Of ontdek live en online hoe de veilige gesprekstechniek werkt, inclusief expertsessies met ontwikkelaar Ingrid Stoop.

Download over de MatriXmethode