Groeitraject, wat is dat?

We hebben gemerkt dat veel professionals vaak direct na de training weer in de sleur van de dag terecht komen. Dat geldt onder andere voor professionals in de hulpverlening, zorg, organisaties en het onderwijs. Om de effectiviteit van de MatriXsessies te vergroten, is het groeitraject een belangrijk onderdeel van de (modulaire) training.

De MatriXmethode is vooral een interventie die je leert door het in de praktijk toe te passen. Je maakt de kennis en vaardigheden eigen als je veel oefent of mensen coacht met deze coachingstechniek. Iedere hulpvrager is anders en om goede resultaten te behalen is het begrijpen van de techniek en het 'spelen' met de cliënt nodig.

Het groeitraject houdt in dat er diverse momenten zijn waarbij de effectiviteit van de MatriXsessie wordt bijgehouden:

  • Per cliënt
  • Per hulpvraag
  • Per professional die de MatriXmethode toepast

Iedere hulpvraag is een andere coaching. Een angst kan bijvoorbeeld diverse (onderliggende) angsten zijn. Tijdens het groeitraject meet je één specifieke klacht zoals dat ene specifieke fragment van die spinnen-angst.

groeitrajectBekijkenGeen groeitraject, geen certificaat

Vanuit de markt wordt er steeds meer gevraagd van het MatriXmethode Instituut. Niet alleen de kwaliteit van de methode, maar ook de kwaliteit van de professionals die de methode toepassen

Om een zo hoog mogelijk succesratio te krijgen, is het continue uitvoeren van de methode van essentieel belang. Neem daarom actief deel aan het groeitraject. Tijdens deze tijdelijke meetmomenten, wordt geanalyseerd hoe effectief je bent en waar je eventueel nog hulp bij nodig hebt. Daardoor word je als professional steeds succesvoller en kunnen we samen onze beloften waarmaken.

Kwaliteit staat bij het MatriXmethode Instituut hoog in het vaandel. Daarom is het groeitraject in het leven geroepen. Door de effectiviteit te meten tijdens het groeitraject word je steeds beter en succesvoller in je MatriXsessies.

------------
Stel je voor dat je een gesprekstechniek beheerst die direct de onderliggende oorzaak van het probleem aanpakt. Zonder dat jouw hoofd vol raakt doordat je steeds andermans probleemverhaal aanhoort. Zou dat jouw werk effectiever en prettiger maken? Met deze unieke, breed toepasbare interventie krijg je direct blijvend resultaat. Ook online of telefonisch.

Ook interessant:

MEER WETEN?

Effectieve gesprekken en blije cliënten krijgen?

Krijg inzichten in hoe je je cliënt effectief begeleidt naar zijn eigen oplossing bij IQ- en EQ-hulpvragen. Zonder dat je belast hoeft te worden met de probleeminhoud.

Of ontdek live en online hoe de veilige gesprekstechniek werkt, inclusief expertsessies met ontwikkelaar Ingrid Stoop.

Download over de MatriXmethode