MatriXmethode: hoe ervaren cliënten en professionals deze coachingstechniek?

Ervaring

Er zijn veel positieve ervaringen bekend wanneer iemand de MatriXmethode ervaart of zelf toepast tijdens een sessie. Het internet staat er vol van. Veel cliënten en professionals zijn enthousiast vanwege de veilige, kortdurende en doelgerichte methode.

"Vóór: een en al verdriet, boosheid. Na de tijd: heel veel blijdschap en rust. Echt. Ik ken mijzelf niet meer terug" - Reiny, cliënt van POH-GGZ Adrie van der Wijst (Barneveld)

Er zijn honderden ervaringen van cliënten en professionals beschikbaar. Op het YouTube-kanaal van Ingrid Stoop worden diverse ervaringsverhalen en sessies uitgelicht. Ook delen professionals die de methode toepassen hun ondervindingen op hun eigen website of social media. Als je zoekt op "MatriXmethode ervaring" via Google, verschijnen verschillende waargebeurde ervaringsverhalen.

matrixmethode ervaring

De meeste cliënten willen liever niet delen wat hun dwars zit en anderen belasten met hun mentale problemen. Gelukkig hoeft dat ook niet als iemand gebruik maakt van de MatriXmethode. Daardoor kan de persoon die hulp zoekt heel diep gaan, terwijl de coach/professional vrijwel niets weet over wat er precies gebeurd is.

De interventie is zowel bij cognitieve als emotionele problemen toepasbaar. De cliënten die de methode hebben ervaren vertellen er zelf over:

Ervaring met EMDR en de MatriXmethode

Ervaring met EMDR en de MatriXmethode

ervaring matrixmethode

Bij een huisartsenpraktijk past de Praktijkondersteuner Huisarts (POH) Adrie van der Wijst de MatriXmethode toe. Nadat ze de training heeft gevolgd, heeft ze de methode toegepast bij haar cliënten. Na een tijdje kwam ze erachter dat de interventie in korte tijd veel resultaat biedt.

In de video vertellen twee cliënten, de huisarts en POH-GGZ over hun ervaringen met de MatriXmethode:


Naast de resultaten die cliënten ervaren, zijn ook professionals die enthousiast zijn over de methode. Ze helpen hun cliënten uit diverse werkgebieden met verschillende mentale klachten.

De bevindingen en resultaten hebben ze gedeeld:

matrixmethode ervaring

ervaring matrix methode

ervaring matrix methode

ervaring matrix methode

Er zijn veel ervaringen met de MatriXmethode bekend die laten zien dat het werkt, veilig is en in korte tijd zorgt voor positieve resultaten. Cliënten en professionals willen hun resultaten delen, zodat ook anderen geholpen kunnen worden. Want vaak heeft iemand binnen enkele sessies geen last meer van zijn mentale probleem.

------------

Ben je een professional en wil je het verschil maken? De MatriXmethode biedt een kortdurende, veilige en doelgerichte coachingsinterventie. Uit onderzoek en ervaringen blijkt dat cliënten vaak binnen één tot drie sessies van hun hulpvraag af zijn.

Ook interessant:

MEER WETEN?

Wil je effectieve gesprekken en het verschil maken?

Ontvang kosteloos een download in je mailbox en voorkom moeizame, ineffectieve gesprekken met je cliënt.

Krijg effectieve resultaten door met gerichte vragen direct tot de kern van de hulpvraag te komen. Deze unieke en veilig toepasbare methode bevrijdt jou en je cliënt van gesprekken die gaan over de probleeminhoud.

Downloads MatriXmethode