Boeken van de MatriXmethode

Boek 'MatriXmethode van Ingrid Stoop'

Het boek over de MatriXmethode is digitaal te ontvangen. Je krijgt inzichten in de werking van deze coachingstechniek. Ook weet je hoe de methode werkt bij diverse soorten mentale en psychische problemen.

Kort over de MatriXmethode

Het levenswerk ‘De MatriXmethode van Ingrid Stoop’ is een kortdurende, doelgerichte interventie bij mentale en/of psychische problemen. 

Enkele voordelen van deze methode zijn:

  • Verhaal hoeft niet te worden gedeeld
  • Vrij van herbeleving
  • Toepasbaar bij cognitieve hulpvragen en emotionele blokkades
  • Kortdurend en doelgericht
  • Cliënt krijgt weer de regie over het eigen hoofd

Je ontdekt waarom vaak binnen één tot drie sessies per hulpvraag voldoende zijn. Daarbij is het niet nodig dat de cliënt de inhoud van het probleem hoeft te delen. Het verhaal is dus niet belangrijk. Wel is het belangrijk dat de persoon de handvatten krijgt om de hulpvraag zelf aan te pakken op de eigen manier. De persoon krijgt daardoor de regie over het eigen hoofd.

Het boek 'de MatriXmethode van Ingrid Stoop'

In het boek ontdek je waarom de eigen oplossing voor het eigen probleem zo krachtig is. Je leest (succes)verhalen van diverse professionals die werken met deze coachingstechniek. Ook krijg je ervaringen van cliënten die al hulp hebben gehad waarnaar ze op zoek waren.

Het boek is beschikbaar als digitale versie. Je hoeft deze niet mee te sjouwen en is direct te bekijken vanaf je pc, laptop, tablet of telefoon.

Digitale boeken MatriXmethode

------------ 

Ben je een professional en wil je het verschil maken? De MatriXmethode biedt een kortdurende, veilige en doelgerichte coachingsinterventie. Ontdek de resultaten na het toepassen van de MatriXmethode. De professionals vertellen er zelf over. blijkt dat cliënten vaak binnen één tot drie sessies van hun hulpvraag af zijn. 

Ook interessant: 

MEER WETEN?

Meer werkplezier met minder moeite?

Ontvang kosteloos één van de digitale boeken of publicaties in je mailbox. Voorkom moeilijke, tijdrovende trajecten en protocollen die het gesprek complex maken.

Krijg meetbaar effectievere resultaten met deze unieke en veilige methode, zonder te worden belast met de probleeminhoud.

Downloads MatriXmethode