INSCHRIJVEN: TRAINING OP LOCATIE MET INGRID STOOP

set matrixartikelen

Wat onderscheidt de MatriXmethode?

  • Je cliënt ervaart direct overzicht en rust in het hoofd: informatie en kennis wordt denkbeeldig geclusterd en krijgt een eigen plek
  • Je ontdekt hoe je de waardehiërarchie op een andere manier kunt inzetten waarmee je de werkelijke hulpvraag boven tafel krijgt
  • De submodaliteiten 'zien', 'horen', 'voelen', 'ruiken' en 'proeven' worden als leidraad gebruikt om negatieve emoties in een handomdraai te ontladen, neutraliseren en vervangen
  • Je ontdekt hoe je cliënt zelf de eigen interpretatie non-verbaal beïnvloedt van de zintuiglijke waarneming
  • De gewenste situatie wordt visueel verankerd in een krachtig beeld, zonder dat je cliënt naar woorden hoeft te zoeken: een fijn geluid, intens gevoel, heerlijke reuk en smaak, samen met de overtuiging die het versterkt
  • Je weet met behulp van de MatriXmaterialen gerichte vragen te stellen over de denkbeeldige processen die worden ervaren bij mentale blokkades en belemmeringen
datums/inschrijven

WAT ANDEREN ZEGGEN:

"Ideaal"

De MatriXmethode is eigenlijk voor iedereen die belemmeringen ervaart door negatieve ervaringen van het verleden. En zeker voor degene die visueel sterk zijn is dit een goede methode. Deze groep vindt de methode meestal nog net iets makkelijker om toe te passen. Als de cliënt niet wilt praten over het probleem of is dit al zo vaak gedaan, dan is de MatriXmethode ideaal. Je bespreek de inhoud niet bij deze methode!!

ingrid schorsch
Ingrid Schorsch - Egovici en NLP-coach
"Doeltreffende methodiek"

Ik ga ervan uit dat binnen 5-10 jaar de MatriXmethode gewoon gemeengoed is geworden. Het is een mooie, praktische, doeltreffende en korte methodiek die voor veel problematiek/klachten inzetbaar is. Hoe eenvoudig kan het zijn om een oplossing te hebben gevonden.

Mieke van Maanen - NLP Coach /psycholoog
"Dat ene wat je aanpakt, is weg"

De MatriXmethode is voor mij een werkwijze om een leger hoofd te hebben en niet overwerkt of overspannen te raken. Je mag heel dichtbij iemand komen zonder dat je wordt belast met de de inhoud. Dat ene wat je aanpakt, is dan ook weg. Dat maakt het effectief

Jeltje Rijks
Jeltje Rijks - Rijkscoaching en Gedragswetenschapper

"Daarom ben ik zo enthousiast"

Het positieve en unieke van de MatriXmethode is dat je cliënt niets hoeft te vertellen over de ervaring. De coach stelt neutrale vragen over hoe een gebeurtenis is opgeslagen: als beeld, geluid, gevoel, reuk, smaak of gedachte. Als dat ene bepalende fragment is ontladen, verandert de lading van de hele gebeurtenis. Dat is waarom ik zo enthousiast ben over de methode. Vaak zijn een of twee gesprekken al voldoende.
anita schelling
Anita Schelling - NLP Trainer & Coach
Live sessie MatriXmethode en Ingrid Stoop

Kortdurende, live training

Binnen vier dagen weet je hoe je de methode toepast bij cognitieve (IQ) en emotionele (EQ) hulpvragen

Logo duim omhoog

STAP-budget mogelijk

De overheid investeert €1.000,- in deelnemende professionals
Groeitraject

Met ontwikkeltraject (5x1 uur)

Krijg antwoord op je vragen en deel succesverhalen in het aansluitende ontwikkeltraject ter verbetering van je vaardigheden

persoonlijke coaching

Kleine leergroep

Er is plek voor maximaal 20 personen

Logo duim omhoog

Online MatriXbibliotheek

Na je inschrijving krijg je direct toegang tot de online kennisbank
Kosten training icoon

Eénmalig 10% korting

Speciaal voor NLP-Practitioners en NLP-Master geldt een aangepast tarief

Wat is de inhoud van de training?

Je krijgt alle theoretische kennis en praktische handvatten die Ingrid Stoop in tientallen jaren heeft (door)ontwikkeld. Je ontdekt hoe de veilige, snel inzetbare en doelgerichte interventie te gebruiken bij diverse mentale klachten. Terwijl jij specifieke MatriXvragen stelt, blijft je cliënt gefocust op de kern van zijn eigen probleem én de eigen, unieke oplossing.

Je hebt zometeen een tool die je online, telefonisch en op locatie toegepast. Bijvoorbeeld bij stress, volle hoofden, angsten, trauma's, onbegrepen klachten (tinnitus, SOLK), moeite met informatie onthouden en onverwerkte emoties. Met andere woorden: problemen die worden gestuurd door (verkeerde) leer- en denkprocessen van je cliënt.

In de training leer en ervaar je de methode zelf. De inzichten die je krijgt in de toepasbaarheid bij cognitieve (IQ) en emotionele (EQ) hulpvragen, zijn meteen inzetbaar naast je huidige werkwijze.

Krijg ik écht alle kennis?

Ja, alle belangrijke competenties beheers je na de trainingsdagen. Je krijgt daarnaast maandelijks de mogelijkheid om je MatriXkennis en -vaardigheden verder te verbeteren. Ook profiteer je van de laatste ontwikkelingen en van ervaringen/casussen van anderen.

Je voorkomt dat je onzeker wordt en vervolgens terugvalt in oude patronen/interventies. Terwijl je weet dat je met snelle, veilige en doelgerichte gesprekken in staat bent om mensen oplossingsgericht te helpen. Het is niet een trucje dat je leert. Eénmaal de methode geleerd, betekent niet dat ieder gesprek meteen een succes wordt.

Door actief aan de slag te gaan, beter te worden en jezelf te blijven voeden met nieuwe competenties worden je gesprekken gegarandeerd beter. Daar faciliteren we je bij.

De training is voor mij een hoge investering. Verdien ik het terug?

Zeker weten, want je kunt direct mensen gaan helpen. Vaak al na de eerste dag. In de hele wereld zijn er mensen die je hulp nodig hebben. Dat zal altijd zo blijven. Professionals in loondienst kunnen meer cliënten helpen in kortere tijd. Zelfstandigen bepalen zelf hun tarieven. Omdat er veel vraag is naar coaches, die goede resultaten laten zien, kan de investering snel worden terugverdiend.

Krijg ik na het afronden van de training een certificaat? En hoe zit het met accreditatiepunten?

Nadat je aantoonbaar hebt laten zien dat je de MatriXmethode op de juiste manier toepast, ontvang je een certificaat.

Ben je aangesloten bij een beroepsvereniging die de training geaccrediteerd heeft? Dan heb je recht op deze accreditatiepunten.

Kan ik met de nieuwe kennis en vaardigheden direct aan de slag?

Ja, graag zelfs. Hoe sneller je de MatriXmethode toepast in jouw werk, hoe betere resultaten je krijgt. En dan worden je sessies per hulpvraag veiliger, sneller en effectiever.

Wat is de toegevoegde waarde van het ontwikkeltraject?

Doordat je aan de slag gaat met de nieuwe materie kom je verschillende situaties tegen waar je vragen over hebt. Deze casussen bespreek je met de trainer en de medecursisten. In het ontwikkeltraject leer je van ervaringen en krijg je nieuwe inzichten om vastlopende gesprekken te voorkomen. Zo haal je het maximale uit je MatriXsessies.

Heb ik speciale competenties of diploma's nodig?

Werk je of wil je werken met mensen die last hebben van mentale problemen? En ben je gemotiveerd, sta je nuchter in het leven en heb je minimaal hbo-werk- of denkniveau?

Krijg dan in de praktische training alle kennis en vaardigheden om belemmerende denkprocessen bij je cliënt te verbeteren en te verbreken. Zonder dat over de inhoud gepraat hoeft te worden.

Het is geen opleiding die jaren duurt. Net zoals met je rijbewijs leer je vooral rijden door het te doen. Direct actief aan de slag gaan met de MatriXmethode vergroot de kans dat je effectieve sessies krijgt met je cliënten.

Kan ik gebruik maken van de STAP-budgetregeling of kan ik in termijnen betalen?

Goed nieuws: de MatriXtraining is erkend bij het NRTO. Daardoor kan je het STAP-budget aanvragen. De overheid betaalt €1.000,- mee, zodat je met een gereduceerde investering de training kan volgen.

Als je het STAP-budget niet toegekend krijgt, kan je ervoor kiezen om alsnog de training te volgen met eigen investering. Of je kunt meedoen met de volgende aanvraagronde.

Daarnaast is het eventueel mogelijk om de investering (zonder STAP-regeling) in zes, acht of tien termijnen te voldoen. Het enige wat we vragen is een aanbetaling van 500 euro zodat we zeker weten dat je de training wilt volgen.

Zijn er na de training mogelijkheden om mezelf te blijven ontwikkelen?

Jazeker. Je krijgt toegang tot het online kenniscentrum waar honderden professionals dagelijks actief zijn. Ook worden maandelijks nieuwe, live activiteiten georganiseerd om jezelf te (blijven) ontwikkelen met de MatriXmethode. Je kunt je aansluiten bij intervisiegroepen van MatriXcollega's (in jouw buurt of online).

Je krijgt direct na jouw inschrijving één jaar gratis het MatriXlidmaatschap. Binnen een jaar kan je kiezen om het lidmaatschap stop te zetten of te continueren voor een bescheiden investering per maand.

Het is mogelijk om deel te nemen aan maandelijkse 'MatriXweetjes', vraag- en antwoord-sessies en ervaringen/casusbesprekingen. Ook worden MatriXsessies uitgelegd en krijg je inzichten in nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen van de methode. Het doel is om jou handvatten te geven om jouw MatriXsessies naar een nog hoger niveau te tillen.

Training MatriXmethode met Ingrid Stoop

MatriXtraining volgen: Op locatie met Ingrid Stoop

Normaal is de éénmalige investering 1.995 euro. Je krijgt 10% korting als NLP-professional: 1.795 euro.

Als je gebruik maakt van het STAP-budget, is de investering 795 euro. Als je kiest zonder STAP-budget ben je zeker van deelname aan de training.

De 4-daagse training is inclusief:

  • Starterspakket t.w.v. €120
  • Lunch, koffie/thee en parkeerplek (Belmont Congrescentrum in Ede)
  • 5x 1 uur online ontwikkeltraject ter verbetering van je coachings

Je hoeft nu niets te betalen. Het secretariaat bevestigt en handelt jouw deelname af.