"EERST ZIEN, DAN GELOVEN"-SESSIES - HOOFD OPRUIMEN

Hoe je je hoofd opruimt voor rust, overzicht en betere prestaties

Al jaren horen en merken we dat mensen een vol hoofd ervaren. De veelheid informatie die dagelijks binnenkomt in het hoofd zie je niet, maar ervaar je wel. Als eerste in Nederland ontwikkelde Ingrid Stoop 'Hoofd opruimen'. Het is een verassend krachtige manier om rust en overzicht in het hoofd te creëren. Zonder dure hulpmiddelen zoals medicatie of advies van anderen die vaak slechts tijdelijk effectief zijn.


Veel professionals hebben een stressvolle baan of horen vaak de probleemverhalen aan van hun hulpvragers. Na een dag werken kan het hoofd overvol raken, het dossier wordt groter en groter. Hoe zou het zijn als niet over het probleem gepraat hoeft te worden, je een opgeruimd hoofd ervaart binnen één uur en een burn-out voorkomt?


Na vele studies en duizenden coachings sinds 1991 ontdekte Ingrid de kracht van de praktische werking van het brein. Daarmee gebruikt iemand de kracht van de verbeelding om het hoofd handiger en overzichtelijker in te delen op de eigen manier.

Met de MatriXmethode als coachingsinterventie is het niet nodig om inhoudelijk te praten over de oorzaak van het probleem. Wel ontdek en ervaar je zelf hoe deze interventie werkt bij mentale overbelasting, stress en volle hoofden.

  • Voor professionals
  • Uitleg en live sessies met ontwikkelaar Ingrid Stoop
  • Online (geen opname), met of zonder dat je in beeld komt
  • Interactief, inclusief ruimte voor vragen 
WANNEER EN TOEGANG KRIJGEN?
"JE ZOU HET MOETEN MEEMAKEN"
Wat ik wil zeggen is dat de kracht van de MatriXmethode iets is dat je niet kunt zien, maar eigenlijk zou je het moeten meemaken. Ik ga ervan uit dat het een aanwinst is die in alle teams vertegenwoordigd zou moeten zijn. Want het geeft je echt iets in hand waarmee je ervoor zorgt dat er sneller oplossingen zijn om ook tot andere veranderingen te kunnen komen.
Wijkcoach Enschede
Milko van Munster - Wijkcoach Enschede
"ER WERD GESUGGEREERD DAT IK WAS INGEHUURD"

Door prive omstandigheden zat mijn hoofd helemaal vol en daar had ik last van, het kostte energie. Ik was erg kritisch, omdat het me onmogelijk leek dat na een sessie van zeg 20 minuten mijn hoofd opgeruimd kon zijn, ONMOGELIJK!! Ik had het geluk dat ik als "proefkonijn" gecoached werd onder toeziend oog van de medecursisten. Gelukkig hoefde ik niets te vertellen over waarom ik helemaal vast zat, dat maakte het voor mij heel laagdrempelig. Na de sessie was mijn hoofd opgeruimd en dat bleef ook zeker 2 weken zo. ONVOORSTELBAAR!! Enkele cursisten konden het niet geloven, juist omdat ik vooraf zo kritisch was. Er werd zelfs gesuggereerd dat ik was ingehuurd...hahaha! Vandaag heb ik me ingeschreven voor de opleiding. Ik geloof dat dit een enorme doorbraak is en kan zijn voor de enorme lange wachttijden in de gezondheidszorg.

Kitty Merza
Kitty Merza - Trainer Fysieke- en Mentale Weerbaarheid

WANNEER?

Training Module Hoofd opruimen

25

OKT
19:30

LIVE EN ONLINE

- Wanneer: Maandag 25 oktober 2021

- Tijd: Van 19:30 tot 20:30 uur

- Live via Zoom met Ingrid Stoop

- Interactief, inclusief vragen en antwoorden

Training Module Hoofd opruimen

9

DEC
19:30

LIVE EN ONLINE

- Wanneer: Donderdag 9 december 2021

- Tijd: Van 19:30 tot 20:30 uur

- Live via Zoom met Ingrid Stoop

- Interactief, inclusief vragen en antwoorden

Training Module Hoofd opruimen

28

FEB
19:30

LIVE EN ONLINE

- Wanneer: Maandag 28 februari 2021

- Tijd: Van 19:30 tot 20:30 uur

- Live via Zoom met Ingrid Stoop

- Interactief, inclusief vragen en antwoorden

arrow_drop_up arrow_drop_down