ANGST LOSLATEN - LIVE EN ONLINE

angst loslaten

Hoe je je cliënt veilig en doelgericht helpt bij het loslaten of aanpakken van een angst

Tienduizenden tot miljoenen angsten. Zoveel zijn er en dagelijks worden dat er meer. Iedereen heeft wel een angst of vrees voor iets, ook al hoef je er niet dagelijks last van te hebben. Toch kan het een belemmering zijn die in de weg zit, maar vertel je liever niet met iemand daarover.

Je kunt voor verschillende momenten een angst hebben: presentatie-angst, angst voor een nieuwe baan, angst voor (wilde) dieren, ziektes, de toekomst, skiën, hardlopen, vliegen of autorijden. Het doemscenario met negatieve gevolgen zijn al bedacht. Maar waarom zoveel stress of onzekerheid, terwijl het waarschijnlijk niet op precies dezelfde manier manier zal gaan plaatsvinden?

Bij veel behandelmethodieken en begeleiders moet er gepraat worden over het probleem. Maar sommige mensen willen, kunnen, mogen of durfen niet te praten over die probleeminhoud. Wel willen ze verlost worden van het probleem.

Gelukkig is er een manier om een fobie veilig aan te pakken, zonder te moeten vertellen wat de oorzaak van de angst is. Ingrid Stoop, ontwikkelaar van de MatriXmethode, laat je de kracht van de praktische werking van het brein ontdekken bij angsten. Dit is het resultaat van vele studies en duizenden coachings vanaf 1991.

Wil je ontdekken hoe deze interventie op basis van coaching werkt bij het loslaten van angsten?Zodat vervelende momenten uit het verleden of die mogelijk in de toekomst gaan plaatsvinden worden aangepakt?

  • Uitleg en nieuwe inzichten in de werking van de methode bij angstige gedachten
  • Voor professionals
  • Met ontwikkelaar Ingrid Stoop
  • Online (geen opname) en je mag in beeld, maar hoeft niet
  • Interactief, inclusief ruimte voor al je vragen

WANNEER EN INVESTERING?

VOL = VOL

WANNEER?

angst loslaten
Normaal €25, tijdelijk 9,95 euro

31

JAN
19:30

Hoe een angst wordt aangepakt, zonder over de probleeminhoud te praten

- Wanneer: Maandag 31 januari 2022

- Tijd: Van 19:30 tot 21:00 uur

- Live via Zoom met Ingrid Stoop (je hoeft niet in beeld, mag wel)

- Interactief, inclusief vragen en antwoorden


Let op: beperkte beschikbaarheid.

angst loslaten
Normaal €25, tijdelijk 9,95 euro

28

MRT
19:30

Hoe een angst wordt aangepakt, zonder over de probleeminhoud te praten

- Wanneer: Maandag 28 maart 2022

- Tijd: Van 19:30 tot 21:00 uur

- Live via Zoom met Ingrid Stoop (je hoeft niet in beeld, mag wel)

- Interactief, inclusief vragen en antwoorden


Let op: beperkte beschikbaarheid.

"JE ZOU HET MOETEN MEEMAKEN"
Wat ik wil zeggen is dat de kracht van de MatriXmethode iets is dat je niet kunt zien, maar eigenlijk zou je het moeten meemaken. Ik ga ervan uit dat het een aanwinst is die in alle teams vertegenwoordigd zou moeten zijn. Want het geeft je echt iets in hand waarmee je ervoor zorgt dat er sneller oplossingen zijn om ook tot andere veranderingen te kunnen komen.
Wijkcoach Enschede
Milko van Munster - Wijkcoach Enschede
"VÓÓR: VERDRIET EN BOOSHEID. NÁ: HEEL VEEL BLIJDSCHAP EN RUST"

Ik ben vroeger heel erg mishandeld en dat heeft altijd een rol gespeeld in mijn leven met overspannenheid en stemmen in mijn hoofd. Voor de coaching: verdriet en boosheid. Na de tijd: heel veel blijdschap en rust. Dat stuk waar ik het over heb is nog steeds écht weg. Onvoorstelbaar.

Patiënt Reiny
Reiny (Barneveld) - Gepensioneerde patiënt van huisarts Abed
Coaching met Ingrid Stoop

WIL JE WETEN HOE EN WAAROM HET WERKT?

Voor veel mensen klinkt het te mooi om waar te zijn: een angst of trauma verwerken , zonder dat de oorzaak gedeeld hoeft te worden. Soms is iemand maandenlang onder behandeling. Dus waarom werkt dit wel? En zo snel? Wat is het addertje onder het gras?

Om je gerust te stellen: er is geen addertje of loze belofte.

Dankzij jarenlange ontwikkelingen, opleidingen en honderden coachings, ontdekte Ingrid Stoop de praktische werking van het brein. En vanaf die dag in 1991 ging het snel. Van een éénling met een idee naar een organisatie met honderden professionals en een missie.

Tijdens deze unieke kans zie of ervaar je de effectiviteit en werking van haar methode. Ingrid besteedt vooral haar tijd aan het verder ontwikkelen van de methode en anderen trainen. Daarom heeft ze weinig tijd voor coaching. Nu maakt ze een uitzondering.

Tip: maak gebruik om de MatriXmethode zelf live te ervaren.

TOEGANG KRIJGEN?

JA, DATUM KIEZEN 
arrow_drop_up arrow_drop_down