INTERVENTIE: VOORBEELDEN MET EXPERTSESSIES BIJ ANGSTIGE ERVARINGEN EN DOEMSCENARIO'S

Krijg toegang tot dit unieke, online live evenement. Er is plek voor een beperkt aantal professionals dat de werking van de methode ziet, hoort en eventueel ervaart.

wanneer?
eerst meer informatie?
Kitty Merza

Trainer en Coach bij Weerbaar Personeel Training & Advies

"GELUKKIG HOEFDE IK NIETS TE VERTELLEN"

Ik was erg kritisch. Gelukkig hoefde ik niets te vertellen over waarom ik helemaal vast zat, dat maakte het voor mij heel laagdrempelig. Ik geloof dat dit een enorme doorbraak is en kan zijn voor de enorme lange wachttijden.

Doelgerichte interventie bij nare ervaringen en doemscenario's, inclusief voorbeeld en ervaringssessies 

Angstige momenten die iemand heeft meegemaakt of doemscenario's die al zijn bedacht. Stress en onzekerheid kunnen het leven dagelijks beperken. Vooral als liever niet over het probleem gepraat wordt uit angst of schaamte. Hoe zou het zijn als een veilig toepasbare oplossing in korte tijd zorgt voor blijvend resultaat? Zonder dat gezocht moet worden naar allerlei woorden of een nare situatie te herbeleven?


Dankzij jarenlange ontwikkeling, honderden coachingsgesprekken en trainingen heeft Ingrid Stoop de kracht van de praktische werking van het brein ontdekt. Dat gebeurde al in 1991. Met haar methodiek wordt een specifieke angst of doemscenario vaak al binnen één sessie met positief resultaat aangepakt. Zonder herbeleving of dat inhoudelijk gepraat hoeft te worden over de probleemoorzaak.


Het geheim? Door het stellen van de juiste vragen, bedenkt en past de persoon zelf de eigen oplossing toe. Deze interventie bij het verwerken van angsten is zo effectief dat het nu zelfs wetenschappelijk wordt onderzocht.


Wil je ontdekken hoe deze interventie op basis van coaching werkt bij het loslaten van angstige momenten die iemand heeft meegemaakt of bedachte doemscenario's? En op een veilig te gebruiken, oplossingsgerichte manier die ook jij kan inzetten in je gesprekken?


  • Ontdek hoe een angstige gedachte in één gesprek blijvend wordt ontladen, geneutraliseerd en vervangen
  • Beperkt aantal professionals
  • Live met ontwikkelaar Ingrid Stoop
  • Online (geen opname) en je mag in beeld, maar hoeft niet
  • Interactief, inclusief ruimte voor al je vragen

WANNEER?

angst loslaten
Eénmalig €25

29

NOV
19:30

Hoe een angst wordt aangepakt, zonder over de probleeminhoud te praten

- Wanneer: Dinsdag 29 november 2022

- Tijd: Van 19:30 tot 21:00 uur

- Live via Zoom met Ingrid Stoop (je hoeft niet in beeld, mag wel)

- Interactief, inclusief vragen en antwoorden


Let op: beperkte beschikbaarheid.

angst loslaten
Eénmalig €25

31

JAN
19:30

Hoe een angst wordt aangepakt, zonder over de probleeminhoud te praten

- Wanneer: Dinsdag 31 januari 2023

- Tijd: Van 19:30 tot 21:00 uur

- Live via Zoom met Ingrid Stoop (je hoeft niet in beeld, mag wel)

- Interactief, inclusief vragen en antwoorden


Let op: beperkte beschikbaarheid.

"JE ZOU HET MOETEN MEEMAKEN"
Wat ik wil zeggen is dat de kracht van de MatriXmethode iets is dat je niet kunt zien, maar eigenlijk zou je het moeten meemaken. Ik ga ervan uit dat het een aanwinst is die in alle teams vertegenwoordigd zou moeten zijn. Want het geeft je echt iets in hand waarmee je ervoor zorgt dat er sneller oplossingen zijn om ook tot andere veranderingen te kunnen komen.
Wijkcoach Enschede
Milko van Munster - Wijkcoach Enschede
"VÓÓR: VERDRIET EN BOOSHEID. NÁ: HEEL VEEL BLIJDSCHAP EN RUST"

Ik ben vroeger heel erg mishandeld en dat heeft altijd een rol gespeeld in mijn leven met overspannenheid en stemmen in mijn hoofd. Voor de coaching: verdriet en boosheid. Na de tijd: heel veel blijdschap en rust. Dat stuk waar ik het over heb is nog steeds écht weg. Onvoorstelbaar.

Patiënt Reiny
Reiny (Barneveld) - Gepensioneerde patiënt van huisarts Abed
Coaching met Ingrid Stoop

WIL JE WETEN HOE EN WAAROM HET WERKT?

Het klinkt te mooi om waar te zijn: een angst of trauma verwerken, zonder dat de probleemoorzaak gedeeld wordt. Soms is iemand maandenlang onder behandeling. Dus waarom is dit effectief? En zo snel? Wat is het addertje onder het gras?

Om je gerust te stellen: er is geen addertje of loze belofte.

Dankzij jarenlange ontwikkelingen, opleidingen en honderden coachings, ontdekte Ingrid Stoop in 1991 al de kracht van het praktische brein. En vanaf die dag ging het snel. Van een éénling met een idee naar een organisatie met honderden professionals en een missie: iedereen de regie over het eigen hoofd.

Tijdens deze unieke kans zie of ervaar je de effectiviteit en werking van haar methode. Ingrid besteedt vooral haar tijd aan het verder ontwikkelen van de coachingsinterventie en het trainen van professionals. Daarom heeft ze weinig tijd voor coaching. Nu maakt ze een uitzondering.

Tip: grijp de kans om zelf live te ervaren hoe je zelf oplossingsgericht een angst verwerkt.

TOEGANG KRIJGEN?

JA, DATUM KIEZEN