MÉÉR MODULES VOLGEN?

Heb je de Basis Module gevolgd? Dan krijg je toegang tot aanvullende modules. Daarmee help je je cliënt van zijn cognitieve of emotionele probleem af binnen enkele sessies. Zonder belast te worden met de oorzaak van het probleem. 

meer informatie
Module hoofd opruimen

HOOFD OPRUIMEN

Module voor overzicht en rust in het hoofd

Training Module SOLK en tinnitus

SOLK EN TINNITUS

Module voor onbegrepen (pijn)klachten

Modulaire training volgen?

Welke training past bij jou?

Met de modulaire trainingen krijg je de kennis en vaardigheden om de methode toe te passen bij diverse soorten hulpvragen. Dit is een goed alternatief als je weinig tijd hebt en toch snel jouw hulpvragers wilt helpen. Nadat je de basis module succesvol hebt gevolgd (en afgerond), krijg je toegang tot deze modules.


Afhankelijk van jouw werkzaamheden en type hulpvragers kies je de module die bij je past. Wel merken we dat als je een bepaald onderdeel (nog) niet beheerst, huidige sessies langzamer en minder effectief zijn. Het wordt daarom aangeraden om alle facetten van de MatriXmethode eigen te maken. Er geldt een gereduceerd tarief als je de volledige training wilt volgen na de basis module.


Wil je (eerst) stapsgewijs alle competenties van de MatriXmethode eigen maken? En jouw huidige kennis en vaardigheden verrijken met méér praktische en doelgerichte tools? Volg een aanvullende module of vraag naar de mogelijkheden voor de totale training.
welke module kies je?
arrow_drop_up arrow_drop_down